Zodiile în care crezi că poți avea încredere, dar care sunt de fapt, prieteni falși

Atunci când cunoști o persoană, care îți devine, mai apoi, prietenă, nu te aștepți să-și schimbe complet comportamentul față de tine.

Zodiile în care crezi că poți avea încredere, dar care sunt de fapt, prieteni falși

O prietenie ar trebui să fie bazată pe încredere și onestitate, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba, iar când asta se întâmplă, va trebui să iei niște decizii. Iată care sunt cele mai predispuse zodii care nu vor ezita să-și trădeze prietenii.

Berbec

Berbecul poate fi o bună prietenă, dar este tipul de persoană căreia nu-i place să-și piardă timpul cu oameni care nu-i va duce nicăieri în viață. Au nevoie de un prieten care să-i provoace să fie mai buni, iar dacă acel prieten nu ești tu, Berbecul va refuza să-și piardă timpul. Berbecul este semnul zodiacal cu planuri foarte mari pentru viitor, de aceea, va avea nevoie de cineva care să o susțină pe tot parcursul timpului.

Deși îți poate fi prieten la început, când va realiza că se poate împrieteni cu oameni care o vor ajuta să întâlnească pe cine trebuie în viață, te vor abandona fără să stea pe gânduri. Se pot plictisi foarte repede, iar dacă este o șansă ca altcineva să-i ajute să-și îndeplinească anumite obiective, își vor concentra atenția asupra acelei persoane. Aceștia nu vor ezita să te trădeze, dar vor fi sinceri în această privință.

Gemeni

Gemenii sunt acele persoane care te plac într-o săptămână, te urăsc în alta, iar în următoarea te vor plăcea din nou. Este foarte obositor să fii în preajma lor câteodată, pentru că nu știi ce parte a lor o vei cunoaște. Iar cel mai neplăcut lucru este că le vor spune tuturor că încă sunteți foarte apropiate deși ați avut o ceartă în ziua precedentă.

Este destul de evident de ce se spune despre Gemeni că au două fețe. Ei știu că pot și foarte ipocriți, dar nu le pasă. Îți vor fi prieteni când îi vei pune într-o lumină bună, dar când altcineva va vorbi urât despre tine, aceștia li se vor alătura și le vor da dreptate.

Scorpion

Scorpionul este foarte imprevizibil, deci nu este întotdeauna ușor să-ți dai seama dacă îți va fi un prieten bun sau din contră. Scorpionul nu lasă garda jos prea repede și nu are încredere ușor în oameni, dar atunci când te consideră prietena ei, vrea să-i fii alături pentru totdeauna. Se pripește foarte repede, așa că, dacă ea va considera că nu ești o prietenă bună, te va abandona fără să-ți ceară vreo explicație.

Scorpionul are două moduri prin care îți arată că prietenia voastră nu este una adevărată. În unele cazuri, de abia așteaptă să te prindă nepregătită și să te rănească, fără să se ascundă, ca să-ți arate că nu mai are nicio legătură cu tine. În alte cazuri, se va purta de parcă sunteți prietene, până va găsi momentul oportun să te trădeze și să-ți demonstreze că nu însemni nimic pentru ea.

Pești

Când începi să cunoști un Pești și să construiți o legătură, este o prietenă extraordinară. Însă, vei observa că lucrurile nu mai sunt atât de bune între voi când va începe să-ți ignore mesajele și să inventeze scuze ca să-și facă planuri cu alte persoane. Și până să îți dai seama, o vei vedea în compania altei prietene, pe care o consideră cea mai apropiată.

Câteodată, Peștii își fac prieteni din interes. Dacă este, de exemplu, fata cea nouă de la muncă și nu vrea să mănânce singură, se va purta foarte frumos cu tine. Dar după ce se va simți destul de încrezătoare să-și facă noi prieteni, nu va ezita să te lase în urmă.

Citește și:
Cât și de ce minte fiecare zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie