Zodii care trec rapid peste o despărțire VS. cele care nu-și pot uita partenerul

Uneori este dificil să treci peste o relație nereușită. Ești bocată într-un trecut iremediabil și îți este imposibil să treci peste fostul prieten.

Zodii care trec rapid peste o despărțire VS. cele care nu-și pot uita partenerul

Alteori, iei lucrurile mai în ușor și nu te implici atât de mult într-o relație, fiind mai detașată. Totul depinde de personalitatea și firea fiecăreia. Dacă Scorpionii sunt pasionali și implicați peste măsură din punct de vedere emoțional, Taurii sunt încăpățânați și nu pot lăsa lucrurile fără să lupte.

Cu toții am experimentat acele despărțiri dure unde crezi că totul este un coșmar și îți dorești ca lucrurile să revină la normal. Însă sunt cazuri când trebuie mergi mai departe, chiar dacă persoana pe care o credeai sufletul tău pereche s-a dus.

Sunt foarte mulți factori care pun capăt unei relații: înșelătoria, certurile, distanța. Toate aceste lucruri pot creea diverse probleme pe viitor cum ar fi neîncredere, gelozie sau chiar și frică. Cu toate astea, sunt cazuri când deși cei doi parteneri se iubesc reciproc,relația nu poate funcționa. Să treci printr-o despărțire când vă iubiți unul pe celălalt poate fi destul de frustrant și greu de înțeles.

Iată care sunt zodiile ce nu pot trece ușor peste o despărțire și cele ce își găsesc rapid un nou partener:

1. Berbec

Berbecii pot trece foarte repede peste o despărțire și este foarte rar cazul în care rămân cu gândul blocat la fostul partner. Pentru ei nu este necesar să caute dragostea pentru că ea îi va găsi de la sine. Nu pot întrerupe o relație căci petru ei fie terbuie să se încheie fie să continue. Berbecii sunt loiali și foarte iubitori, însă așteaptă acelși lucru din partea partenerilor.

2. Taur

Având în vedere că sunt foarte stabili emoțional, o despărțire nu îi va distruge pe tauri. Sunt foarte deschiși cu persoana iubită și poți cu adevărat să te bazezi pe ei. O despărțire pentru ei înseamnă mai mult timp pentru ei înșiși și mai multe petreceri.

3. Leu

Leii sunt foarte încrezători în ei înșiși așa că nu vor avea remușcări legate de fostul partener Pe cât sunt de pasionali într-o relație pe atât de direcți în momentul despărțirii și nu se tem să pună capăt unei relații atunci când lucrurile nu mai merg. O dată ce a spus „la revedere', o persoană Leu nu se va gândi o a doua oară.

4. Săgetător

Nu au nici o problemă în a pune capăt unei relații, uneori este chiar surprinzător cum săgetătorii pot terce atât de rapid peste o despărțire. Sunt foarte curioși, așa că dacă ești într-o relație cu un săgetător veți ajunge să vă cunoașteți foarte repede. Adoră aventurile, așa că pentru ei un nou început plin de necunoscut este tot ceea ce au nevoie.

5. Vărsător

Vărsătorii nu se uită înapoi când pun capăt unei relații, dar nici nu vor găsi prea ușor un nou partener. Le place să fie singuri pentru o perioadă înainte de a se implica emoțional într-o relație. Trec repede peste despărțiri, fiind foarte independente.

6. Pești

Peștii sunt plini de compasiune, fiind capabili să treacă destul de repede peste despărțiri. Acceptă orice fel de situație și fac orice pentru a fi fericiți. Uneori conferă mult prea multă încredere persoanelor dragi și pot sfârși prin a fi răniți.

7. Fecioară

Din cauza timidității îi este greu sa se despartă de persoana iubită, fiindu-i și mai dificil să găsescă un înlocuitor. Pentru fecioare nu este ușor să-și găsescă un nou partener căci pentru ele asta implică să iasă din zona lor de comfort. Sunt înspăimântate la gândul că vor trebui să ia de la capăt toți pașii unei relații. Dacă vor fi mai încrezătoare, totul va fi bine.

8. Balanță

A trece mai departe peste o despărțire nu este punctul lor forte și prin urmare vor încerca din răsputeri să facă relația să funcționeze. Le pasă foarte mult de partenerul lor și le va fi foarte dificil să treacă mai departe. Pot găsi pe altcineva, însă nu vor fi lafel de implicați.

9. Scorpion

Scorpionii sunt extraordianar de pasionali și încăpățânați într-o relație. Prin urmare, le va fi foarte greu să depășescă momentul despărțirii. Până la urmă vor reuși să treacă peste această situație dificilă, însă va dura o perioadă. Doresc să fie siguri că relația nu mai poate funcționa înainte de a-i pune capăt.

10. Capricorn

Capricornii se vor gândi tot timpul la cum vor întemeia o familie. Însă nu trebuie să te sperie acest lucru, căci nu ți-l vor spune decât la momentul potrivit, când se simt comfortabil. Pentru ei este greu să meargă mai departe căci își imaginau un viitor alături de fostul partener. Vor încerca să rămână în relație atâta timp cât relația se apropie de ceea ce își imaginează.

11. Gemeni

Gemenilor nu le place deloc să fie singuri așa că nu suportă despărțirile. Pot fi indecisi uneori, însă când vine vorba de relații sunt destul de siguri că trebuie să fie în permanență cu cineva. Nu își găsesc parteneri prea ușor așa că încercă pe cât posibil să facă relațiile să dureze.

12. Rac

Adoră să fie într-o relație căci sunt foarte sensibili și sentimentali. Din cauza loialității lor debordante, au tendiința de a rămâne cu gândul la fostul lor prieten, însă nu le este deloc greu să-și găsească un nou partener, odată ce fosta relația este încheiată.

Citește și:
Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale

Text: Smaranda Olariu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie