Zodii care se simt mult prea rănite pentru a iubi din nou

Aparent, „sindromul inimii frânte" chiar există și se manifestă diferit, în funcție de persoană.

Zodii care se simt mult prea rănite pentru a iubi din nou

Tot mai multe persoane se folosesc de „sindromul inimii frânte” pentru a explica incapacitatea inimii de a funcționa în parametri normali. O despărțire îți poate face foarte mult rău, schimbându-ți anumite percepții cu privire la relații și dragoste. Experiențele din trecut ne pot determina să ne închidem în noi, să stocăm sentimentele și să le păstrăm acolo cât mai mult posibil, din teama de a nu fi din nou răniți. Astrologia ne spune care sunt acele zodii speriate de noi începuturi și de persoane care le-ar putea frânge, din nou, inima:

Pești

Peștii se implică în totalitate într-o relație. Vor să afle absolut tot despre partenerul lor, în cel mai profund mod posibil. Având în vedere că se încred atât de complet în persoane, sunt deseori dezamăgiți, iar acest lucru îi lovește din plin. Pentru Pești, pierderea treptată a dragostei este trădare, precum și înstrăinarea. Sunt atât de implicați în viața de cuplu încât se pierd pe ei înșiși, ajungând să sufere foarte mult în urma pierderii persoanei dragi.

Săgetător

Săgetătorii vor face orice pentru a-și îndeplini obiectivele. Doar pentru că au fost răniți nu înseamnă că se vor ține departe de persoana iubită, alături de care este destinat să-și petreacă întreaga viață. Incapacitatea de a lăsa în urmă trecutul îi vor ține pe loc, întârziind astfel experimentarea unei alte iubiri. Se vor implica în dragostea pe care o poartă pentru o persoană care s-ar putea să nu simtă același lucru, pierzându-i astfel pe cei care sunt pregătiți să-i iubească așa cum își doresc. Săgetătorul este destul de idealist. Acest lucru îi menține ancorați în ideea că lucrurile ar trebui să se întâmple sau să arate doar într-un anumit fel.

Scorpion

Scorpionul este foarte pasionat, încercând constant să trăiască fiecare moment la maximum. Scorpionul iubește atât de intens, încât pierderea dragostei poate fi o traumă pentru ei. Imaginează-ți cum ar fi să te dăruiești complet unei persoane, ca mai apoi să afli că ceea ce se întâmplă între voi este temporar. Astfel, Scorpionul va rămâne cu inima frântă, cu amintirea unei relații pe care o considera perfectă.

Balanță

Balanțele nu suportă să fie singure. Întreruperea bruscă a unei aventuri amoroase îi poate face să sufere. Atunci când Balanța se îndrăgostește, dar sentimentul nu este reciproc, sfârșește prin a suferi profund. Balanța își plânge constant de milă, iar în urma unei despărțiri, își va privi bagajul emoțional ca o nedreptate, un lucru pe care nu-l merită. În loc să lupte pentru finalul ei fericit, se va cufunda în propria suferință.

Fecioară

Fecioara este cea mai loială zodie, însă este și foarte critică. Vrea ca fiecare aspect al vieții ei să fie perfect, mai ales situația amoroasă. Abordarea Fecioarelor în ceea ce privește suferința din dragoste este diferită de alte zodii. Se vor gândi la fiecare detaliu al relației pentru a înțelege ce anume nu a mers bine. Se vor concentra pe ceea ce partenerul putea să facă diferit. Fecioarele vor retrăi fiecare greșeală pe care au făcut-o și se vor îndepărta de amintirea relației, până când vor ajunge să regrete anumite decizii luate la momentul respectiv.

Rac

Racii sunt foarte sentimentali. Devin foarte atașați de oamenii din viața lor și deși iubesc intens, pierd dragostea foarte repede. În urma unei despărțiri, se vor gândi și vor retrăi fiecare moment fericit pe care l-au trăit alături de fostul partener. Racii se atașează de orice valoare sentimentală, mai ales iubirile pierdute din trecut. Aceste experiențe dureroase îi pot face să simtă și să creadă că nu vor mai găsi niciodată dragostea adevărată. În final, această atitudine îi va ține pe loc.

Citește și:
Ce te sperie cel mai mult, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie