Vei regreta toată viața dacă te vei despărți de aceste 5 zodii

Fiecare persoană trece printr-o despărţire în moduri total diferite, în funcţie de tăria de caracter a fiecăruia. Unii vor plânge, alţii vor fi nervoşi, dar atunci când rămân singuri, cu siguranţă vor avea nevoie de cineva care să îi facă să se simtă mai bine.

Vei regreta toată viața dacă te vei despărți de aceste 5 zodii

Pentru unii dintre noi, poate fi uşor să treci peste o despărţire, dar să fim sinceri: suferinţa din dragoste este grea, indiferent de motiv.

În timp ce unele semne zodiacale sunt capabile să-şi controleze emoţiile şi să treacă cu bine peste o despărţire, altele vor fi devastate o lungă perioadă de timp, până vor reuşi să treacă peste această suferinţă.

1. Rac

Nativul Rac este o persoană sensibilă, în general, dar când vine vorba de relaţiile de iubire, sentimentele lor se dublează.

Dacă răneşti inima unui Rac, trebuie să ai motive bune să faci asta. Racul nu se va mai uita niciodată la tine cu aceiaşi ochi. Indiferent ce ai face ca să-ţi îndrepţi greşeala, pentru un Rac vei rămâne pentru totdeauna un străin.

2. Balanţă

Când vine vorba de spaima unei despărţiri, Balanţa este întruchiparea a tot ceea ce înseamnă în dragoste şi în război totul este permis.'

Nu-i place confruntarea, dar va lupta din toată fiinţa pentru a demonstra cât de mult suferă în urma unei despărţiri. Şi asta nu este tot! Va face totul posibilul să îți plătească cu aceeaşi monedă. Sunt o mulţime de metode diplomatice prin care te poți despărţi de o Balanţă, dar chiar şi aşa, nu mai este cale de fi privit/ă cu aceiaşi ochi după despărţire.

3. Scorpion

Scorpionul este semnul zodiacal care face toate lucrurile cu pasiune. Şi asta include şi iubirea, bineînţeles. Pe cât de mult poate iubi un Scorpion, pe atât de mult va suferi în urma unei despărţiri.

Când un Scorpion este rănit din iubire, el va face orice ca să afle toate motivele pentru care l-ai făcut să sufere. Poate fi agresiv cu tine şi este posibil să scoată de la tine acuzaţii şi injurii, dar asta doar ca să poată afla ce simţi tu în acel moment.

4. Săgetător

Săgetătorul nu este genul de persoană care să investească sentimente puternice într-o relaţie serioasă, dar cu toate acestea se poate întâmpla acest lucru dacă se îndrăgosteşte puternic de cineva.

Dacă inima unui Săgetător este rănită, el se va tranforma în ceva complet diferit, într-un mod în care nimeni nu s-ar aştepta.

5. Peşti

Peştii nu se vor simţi rău când te vei despărţi ei, dar vor fi foarte trişti. Fiind mai emoţionali din fire, ei vor intui când ceva rău se întâmplă. După ce i-ai frânt inima, nativul Peşti se va uita la tine ca la un străin. Va face orice ca să fie sigur de 2 lucruri: să rămâi un străin şi să nu mai fie rănit din nou.

Citește și:
5 zodii în care se nasc romanticii incurabili

Text: Andreea Burghelea
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie