Uite cele 5 zodii care vor fi afectate de superluna albastră sângerie în următoarele zile

Dacă ești fascinat de fenomenele astronomice, atunci ziua de 31 Ianuarie a fost cu siguranță una foarte specială pentru tine. Practic au avut loc mai multe fenomene celeste: luna plină, eclipsă totală de luna, luna albastră, și superluna toate într-una.

Uite cele 5 zodii care vor fi afectate de superluna albastră sângerie în următoarele zile

Conform NASA, fenomenul acesta celest are loc prima oară în 150 de ani. Luna va fi cu 14% mai mare și cu 30% mai strălucitoare decât este de obicei. De asemenea va fi mult mai aproape de Pământ.

Și cum bine știți, fiecare eveniment astronomic major afectează unele zodii mai mult decât pe celelalte. Multe persoane susțin că experimentează stări ciudate atunci când este luna plină, imaginați-va o luna plină, combinată cu o eclipsă de luna și o superluna, ce efecte poate avea asupra fiecăruia dintre noi.

Cu siguranță urmează zile foarte emoționante pentru fiecare dintre noi, dar cine vor fi cei mai afectați?

 Top 5 cele mai afectate zonii de superluna albastră sângerie

Gemeni ( 21 Mai – 20 Iunie)

Din păcate pentru Gemeni, urmează o perioadă foarte dificilă, încărcată cu foarte multe emoții. Există șanse reale că cineva foarte apropiat voua să vă trădeze într-un mod neașteptat. De asemenea fenomenul astronomic spectaculos va  poate afecta abilitățile de comunicare, va poate face mai sensibil și să simțiți emoții total nebănuite.

 Leu (23 Iulie – 22 August)

Pentru Lei următoarea perioadă poate fi chiar favorabilă deoarece îi așteaptă schimbări majore. Aceștia trebuie doar să îmbrățișeze noile oportunități și să învețe să se descopere mai mult pe sine. Până la urmă este bine cunoscut faotul că eclipsa de luna este o perioadă favorabilă creșterii pe orice plan.

Fecioara (23 August – 23 Septembrie)

Se pare că Fecioarele sunt cele care vor avea parte de cea mai grea perioadă din cauza acestei super luni. Un conglomerat de emoții și stări le vor provoca o durere greu de devansat. Totuși există și un lucru bun în această perioadă dificila, veți afla lucruri noi care va vor ajuta să va dezvoltați pe plan spiritual. Putem numi această perioadă, cu adevărat revelatoare în cazul vostru.

 Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Fenomenul astronomic remarcabil va aduce schimabri în carieră Scorpionilor. Va fi o perioadă prosperă pe plan profesional și financiar în cazul vostru. Și cu siguranță acest cumul de emoții va va face sa luați cele mai bune decizii cu privire la cariera voastră.

 Vărsător (20 Ianuarie – 19 Februarie)

Pentru Vărsători această luna va aduce multe schimbări pe plan emoțional, în principiu cu privire la relațiile cu cei din jur. Acest lucru vă va determină să fiți nesiguri și să nu aveți încredere în cei din jurul vostru. Acum este momentul să nu va lăsați controlați de emoții și să nu permiteți ca aceste stări să preia controlul asupra vieții voastre. Încercați să învățați ceva din aceste emoții și să nu va lăsați conduși de ele.

Citeste si:
Cele mai empatice zodii și cum se pot proteja de energiile celor din jur

Text: Andreea Pacioras
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie