Singura zodie alături de care, cel mai probabil, nu vei avea o relație de lungă durată

Există mulți factori care indică dacă vei rămâne cu acea persoană pe care acum o consideri perfectă sau dacă drumurile voastre se vor separa în scurt timp.

Singura zodie alături de care, cel mai probabil, nu vei avea o relație de lungă durată

Orice cuplu poate învăța cum să se aprecieze unul pe celălalt, pot găsi soluții prin care să stabilească anumite limite pentru o relație sănătoasă și pot avea un viitor foarte fericit împreună – chiar dacă zodiile lor nu formează cel mai potrivit cuplu. Însă pentru alți parteneri, astrele relatează doar adevărul. Iată care este acea zodie alături de care nu vei avea o relație de lungă durată, pentru că, din anumite motive, nu vă veți putea înțelege unul pe celălalt:

Berbec – Fecioară

Având în vedere personalitățile diferite ale celor doi, există șanse foarte mici ca un Berbec să rămână pentru o lungă perioadă de timp alături de o Fecioară. Berbecul este o zodie impulsivă, care nu se potrivește cu Fecioara, o fire precisă, căreia îi place să facă lucrurile într-un mod corect. Cu toate acestea, cuplul poate rezista în timp doar dacă învață să-și îmbrățișeze diferențele.

Taur – Leu

În timp ce ambelor zodii le plac lucrurile frumoase și se bucură de timpul și grija pe care le acordă propriei persoane, Leul poate depăși anumite limite. În această relație, Taurul se regăsește în postura de a-l ajuta pe Leu să-și stabilească un buget pentru a preveni eventualele probleme financiare. Însă, Leul poate interpreta greșit ajutorul care i se oferă și astfel se pot îndepărta de partener. Dacă cei doi reușesc să se sprijine reciproc în loc să evidențieze lucrurile care îi deranjează, relația poate funcționa.

Gemeni – Scorpion

Gemenii iubesc bârfele, în timp ce Scorpionul preferă să păstreze informațiile pentru sine. De aceea, cei doi nu formează cea mai potrivită pereche. Scorpionul prețuiește încrederea mai mult ca orice, iar atitudinea Gemenilor îl poate dezamăgi deseori. Împreună, în mod normal, acest cuplu nu funcționează, însă pot face ca lucrurile să meargă, prin multă comunicare și înțelegere.

Rac – Săgetător

Racul este foarte sensibil și are nevoie de siguranță într-o relație, în timp ce Săgetătorul este chiar opusul, gândindu-se la aventură și lucruri făcute sub impulsul momentului. Această atitudine îl poate determina pe Rac să se simtă abandonat și lăsat în urmă. Ceea ce apreciază această zodie este simțul umorului, rezolvându-și în acest mod multe dintre probleme.

Leu – Pești

Aceste două zodii pot fi atrase una de cealaltă, având în vedere dragostea pe care o poartă pentru artă. Leul își dorește să fie pus constant în lumina reflectoarelor, iar Peștii sunt renumiți pentru latura lor artistică. Însă, odată cu trecerea timpului, cei doi ar putea deveni rivali, acționând unul împotriva celuilalt. Gelozia poate apărea în cuplu, iar înainte să-și dea seama, vor porni pe drumuri separate.

Fecioară – Balanță

La început, Fecioara și Balanța par cuplul perfect, însă firea critică a Fecioarei îi poate declanșa comportamentul pasiv agresiv al Balanței, ceea ce, de obicei, îi îndreaptă spre drumuri diferite. Despărțirea se va întâmpla foarte repede, însă pot ajunge să se înțeleagă dacă devin conștienți de personalitățile fiecăruia și aleg să nu lase ceva insignifiant să le distrugă relația.

Balanță – Pești

Balanța și Peștii se distrează la începutul relației, mulțumită faptului că ambii sunt visători, însă nu este tocmai suficient pentru a menține o relație. Balanțele se răzgândesc foarte rar, iar atunci când au alături un Pești, care se răzgândește din clipă în clipă, încep să apară probleme. Interesele lor comune în artă și muzică pot părea de ajuns la început, însă pe parcurs, lumile lor iluzionare se destramă. Pentru ca această relație să funcționeze, va trebui ca ambele zodii să depună efort și să stabilească niște bariere în relație.

Scorpion – Pești

De obicei, zodiile care fac parte din același element au tendința de a se înțelege. Însă atunci când vorbim despre Scorpion și Pești, semne de apă, lucrurile se complică. Deși ambii iubesc fantasticul și magia, ceea ce-i și aduce împreună, au tendința de a deveni suspicioși, atitudine care îi va separa, fără îndoială. Ca relația dintre cei doi să reziste, ar trebui ca fiecare să-și mențină gelozia sub control.

Săgetător – Vărsător

Ambele zodii își iubesc libertatea și pot deveni buni parteneri de călătorie, fiind chiar implicați în proiecte sociale și activism. Însă tocmai pentru că amândoi au păreri atât de bine conturate despre orice, este foarte simplu ca opiniile contradictorii să-i separe. Pentru a rămâne împreună, ar trebui ca Săgetătorul și Vărsătorul să nu permită factorilor externi să intervină în relație.

Capricorn – Vărsător

Un alt cuplu rar atunci când vorbim despre relațiile de lungă durată este cel format din Capricorn și Vărsător. Capricornul este inițial atras de ideile și gândirea Vărsătorului, însă, în același timp, se poate regăsi în situația de a-i impune anumite lucruri acestuia, care îi va îndepărta ușor. Relația poate funcționa, totuși, dacă ambii parteneri decid să-și aprecieze personalitățile diferite, în loc să se simtă amenințați de ele.

Vărsător – Săgetător

Având în vedere că aceste zodii au întotdeauna o părere bine formată despre aproape orice, există o șansă foarte mare să se contrazică până la apariția unui conflict. Amândoi iubesc libertatea, așa că nu se vor strădui prea tare să facă lucrurile să funcționeze, preferând chiar să se despartă și să treacă mai departe. Vărsătorul și Săgetătorul pot forma un cuplu dacă învață să-și accepte reciproc opiniile.

Pești – Berbec

Unui Pești îi este foarte ușor să se îndrăgostească de lumea entuziasmantă și puternică a Berbecului. Peștii apreciază la Berbec toate acele calități pe care și-ar dori să le aibă și el. Între cei doi poate funcționa o relație, simțindu-se atrași de personalitate diferită a celuilalt, însă, în același timp, se pot distanța rapid dacă nu sunt atenți. Pentru ca relația să funcționeze, trebuie să fie setate niște limite.

Citește și:
Zodiile care își pierd repede interesul într-o relație și cele care iubesc pentru totdeauna

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie