Sfaturi utile pentru viata amoroasa a persoanelor nascute in zodia Sagetator

Te gandesti intotdeauna inainte de o intalnire ce zodie este noul potential iubit si cum te-ai potrivi cu el? Am pregatit pentru Sagetatori o lista a compatibilitatilor.

Sfaturi utile pentru viata amoroasa a persoanelor nascute in zodia Sagetator

Afla cu cine te-ai intelege foarte bine si de cine mai bine te feresti daca nu vrei sa ai o relatie dificila.

1. Sagetator & Berbec

Pentru aceasta pereche sunt importante entuziasmul si experientele de viata. Ambele zodii vor sa exploreze totul si nu vor sa iroseasca timpul inutil citind sau uitandu-se la lucruri –vor sa le experimenteze. Berbecul este intotdeauna pe graba, insa Sagetatorul este putin mai incet, ceea ce se poate transforma intr-o problema de care trebuie sa ai grija in relatie.

2. Sagetator & Taur

Aceasta relatie poate fi foarte senzuala, dar trebuie sa acorzi timp pentru a intelege zodiile din aceasta pereche. Ambele iubesc totul despre sex, dar in timp ce Sagetatorul simte constant nevoia de a explora, Taurul prefera siguranta.

3. Sagetator & Gemeni

Aceste zodii sunt adorabile impreuna si trec cu usurinta peste greutati prin discutii deschise. Aceasta relatie poate avea nevoie de mai mult efort in unele situatii, deoarece Gemenii au nevoie de multa atentie fizica, in timp ce Sagetatorul nu simte la fel.

4. Sagetator & Rac

Aceasta relatie nu este tocmai cea mai usoara. Pentru a functiona este nevoie de multa rabdare. Sagetatorul este in permanenta in cautare de senzatii noi, in timp ce Racul doreste mai mult suport emotional. Sagetatorul trebuie sa ii ofere partenerului tot ceea ce are nevoie, iar Racul trebuie sa fie mai devotat Sagetatorului.

5. Sagetator & Leu

Aceste doua zodii se potrivesc de minune! Atat Sagetatorul, cat si Leul iubesc viata si sunt persoane dinamice, asadar relatia lor este plina de actiune. Sagetatorul este o zodie care vrea sa-si incurajeze permanent partenerul si sa exploreze, iar acelasi lucru se poate spune si despre Leu. Ambele zodii sunt centrul distractiei, iar atunci cand sunt impreuna, sunt uimitori!

6. Sagetator & Fecioara

Aceasta combinatie poate duce la o relatie de dragoste adevarata si crearea unei perechi minunate. Sagetatorul este o zodie careia ii place sa exploreze si sa socializeze, in timp ce Fecioara iubeste si incearca sa inteleaga descoperirile Sagetatorului. Ambele zodii se bucura sa fie in centrul atentiei. Fecioara poate fi interesata de perfectiune, iar Sagetatorul nu apreciaza sa fie controlat. Tine minte aceste lucruri pentru viitor.

7. Sagetator & Balanta

Aceasta pereche este foarte armonioasa. Ambele zodii au o intelegere foarte mare pentru celalalt. Sagetatorul este un explorator, la fel ca si Balanta. Aceasta este interesata de o conversatie interesanta, iar Sagetatorul iubeste asta despre cealalta zodie. Singurul inconvenient poate fi dorinta Balantei de a controla totul, ceea ce poate duce la ranirea sentimentelor Sagetatorului.

8. Sagetator & Scorpion

Aceasta pereche trebuie sa ia lucrurile usor si sa-si faca timp sa se cunoasca mai bine. Sagetatorul poate simti ca este presat sa faca unele lucruri, in timp ce Scorpionul poate deveni frustrat de explorarile Sagetatorului.

9. Sagetator & Sagetator

Cand doi Sagetatori se unesc, este cu adevarat o relatie perfecta. Totusi, din cauza personalitatii puternice, este posibil ca in aceasta relatie sa existe cateodata certuri. Pentru a le evita, incercati sa va intelegeti unul pe altul.

10. Sagetator & Capricorn

In aceasta pereche pare ca niciunul nu are prea multe de invatat de la celalalt, asadar lucrurile pot fi dificile. Capricornul este cunoscut pentru pasivitate si atentia la detalii, in timp ce Sagetatorul este cunoscut pentru spontaneitate. Asadar, aceasta relatie poate avea nevoie de un volum mai mare de munca pentru a functiona.

11. Sagetator & Varsator

Lucrul care face relatia celor doua zodii speciala este competitia. Nu exista niciun moment plictisitor intre cei doi, iar de obicei acestia sunt buni prieteni cu o latura romantica. Cele doua zodii comunica foarte bine impreuna.

12. Sagetator & Pesti

Aceasta pereche este complet diferita in unele aspecte, dar asta nu pare sa conteze. Pestii sunt o zodie care se adapteaza foarte usor, iar Sagetatorul este foarte sociabil si dornic de distractie. In aceasta relatie importante sunt intelegerea si cunoasterea calitatilor si defectelor celuilalt.

Text: Georgiana Livadaru

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie