Sa vorbim despre astrologia vedica

Ai avut vreodata sentimentul ca zodia nu te reprezinta? Atunci este timpul sa dezlegam secretele eu-lui tau senzual si spiritual cu ajutorul astrologiei vedice.

Sa vorbim despre astrologia vedica

Ce este Astrologia Vedica?

Astrologia Vedica sau Jyatish, numita si stiinta luptei', a fost conceputa acum 5000 de ani de indieni si este menita a ne ajute sa gasim lumina si directia interioara'.

Fiecare din cele 27 de semne, Nakshatras, spune despre guna' ta ( personalitatea psihologica), despre scopul tau in viata, dar si despre semnul animal, simbolul si energia sexuala. Prin urmare, le poti aplica pentru fiecare parte din viata ta, de la alegerea unui partener pana la numirea pisicii tale. In timp ce astrolologia din vest este bazata pe relatia Pamantului cu Soarele, cea vedica are la baza relatia dintre planete si stele.

Cum afli ce fel de semn Vedic ai? Cauta mai jos ziua ta de nastere, dupa care citeste descrierea semnului.

Ashvini (13-26 aprilie)

Esti puternica si ai mereu nevoie de provocari noi. Luminoasa si frumoasa, ai o personalitate deschisa. Cu toate acestea ai anumite laturi adanci care te fac greu de inteles. Intr-o relatie cauti partenerul perfect, insa, de obicei, nu-ti poti asuma anumite atributii si obligatii.

Simbol: capul de cal
Cuvant cheie: lumina
Partener ideal: Bharani
Culoare: rosu
Ashvini celebri: James King, Jack Nicholson, Victoria Beckham

Bharani (27 aprilie – 10 mai)

Esti senzuala si admiri orice forma de frumusete sau arta, dar esti in pericol de a deveni prea senzuala. Devii agresiva cateodata si poti parea egoista. Ai nevoie de un partner care sa-ti dea anumite obligatii si sa se potriveasca senzualitatii si caracteristicii tale de cu picioarele pe pamant'.

Simbol: yoni, organul sexual feminin
Cuvinte cheie: senzualitate
Partener ideal: Ashvini
Culoare: rosu inchis
Bharani celebri: Audrey Hepburn, David Beckham, Uma Thurman

Krittika (11-24 mai)

Esti dedicata, inteligenta si calma chiar si in situatii de criza. Cu toate acestea, te enervezi usor si, desi nu iti plac confruntarile , nu te vei retrage rusinata din situatiile dificile. Esti extrovertita si puritana in acelasi timp. Cu toate ca pasiunea te defineste, iti este frica de responsabilitati.

Simbol: brici
Cuvant cheie: foc
Partener ideal: Jyeshta
Culoare: alb
Krittika celebri: Cher, Tim Roth, Naomi Campbell

Rohini (25 mai – 7 iunie)

Esti o fire emotionala, schimbatoare, fermecatoare si iubesti luxul. Poti deveni posesiva si te simti ranita foarte usor. Pe de alta parte, poti parea detasata, dar in adancul sufletului simti nevoia sa iubesti fara limite.

Simbol: carul de razboi
Cuvant cheie: frumusete
Culoare: alb
Rohini celebri: Noel Gallager, Marilyn Monroe, Prince

Mrigashīrsha (8-20 iunie)

Esti puternica, foarte inteligenta, spirituala si adori sa castigi dezbaterile si discutiile in contradictoriu. Esti un lider de la natura si trebuie sa ocupi o pozitie de conducere. Vrei un partener de viata, insa doar unul care sa-ti poate activa cu adevarat pasiunea ta interioara.

Simbol: cap de caprioara
Cuvant cheie: intelectual
Partener ideal: Hasta
Culoare: argintiu
Mrigashīrsha celebri: Paul McCartney, Liz Hurley, Johnny Depp.

Ardra (21 iunie – 4 iulie)

Ai succes, esti celebra si intotdeuna ocupata. Ai tendinta de a intelege parerile altora pana la punctul de a le neglija pe ale tale. Placerea ta pentru barfa si petreceri te face sa pari o persoana superficiala, insa nu esti. Ai sacrifica totul pentru un vis.

Simbol: bijuterie
Cuvant cheie: strategie
Partener ideal: Mrigashīrsha
Culoare: verde
Ardra celebri: Jerry Hall, George Michael, Tom Cruise.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie