Punctele tale slabe, în funcție de zodia în care te-ai născut

Fiecare zodie are caracteristicile sale, tipare în care se încadrează și predispoziții spre un anumit tip de caracter.

Punctele tale slabe, în funcție de zodia în care te-ai născut

Pe lângă punctele forte ale fiecăreia și calitățile care le definesc, există și unele minusuri sau puncte slabe care te pot trage înapoi. Din fericire însă, pot fi îndreptate. Află care sunt acestea.

Berbec

Tu ești curajoasa zodiacului, cea care face lucrurile cum trebuie, rapid și cu fler, cu naturalețea care te caracterizează. Gândește-te să îți cultivi mai mult partea sensibilă la fel ca și latura practică, astfel vei reuși să îți dai seama dinainte ce funcționează și ce nu în diverse situații. Dacă reușești, abordarea ta intuitivă se va transforma într-un atu și mai eficient.

Taur

Tu ești mereu constantă și sensibilă, un munte de stabilitate. Dar, decât a te comporta întotdeauna ca rădăcina unui copac de neclintit, încearcă și ipostaza de a fi asemenea unei trestii care se îndoaie în vânt și se adaptează situațiilor. Găsește curajul de a îți urma instinctele, în loc să întorci lucrurile pe toate părțile și să le analizezi din toate unghiurile. Dacă îți vei asculta inima, puterea ta se va întări, devenind și mai productivă.

Gemeni

Tu ești vorbărețul, omul mereu în acțiune. Încearcă să te oprești o clipă pentru o schimbare. Nu vei muri de plictiseală. Reflectă mai adânc la proiectele tale actuale mai degrabă decât a-ți împrăștia mintea în toate direcțiile. Bucură-te de fiecare moment în loc să stai deoparte analizându-l. Vei observa că eforturile îți vor fi răsplătite.

Rac

Ești sensibilă, creativă și foarte activă. Chiar și pentru o singură zi, încearcă să îți ascunzi sentimentele într-o cutie. Ascultă-ți rațiunea, nu inima. Încearcă să dezvolți puțin partea mai dură din tine, asta îți va oferi mai multă siguranță și putere în calea oportunităților care ți se ivesc.

Leu

Întotdeauna binedispusă, deschisă, o optimistă înnăscută. Dar, cu siguranță, nu ești realistă sau egoistă. Plănuiește înainte de a te arunca în acțiune. Rezervă-ți timp pentru tne și bucură-te de el. Toți ceilalți cred că ești minunată, însă trebuie să te convingi singură de asta, fără să aștepți mereu confirmări. Dacă vei reuși să faci asta, vei străluci chiar mai mult.

Fecioară

Ești practică, gata de a sări mereu în ajutor și deloc agitată. Însă, trebuie să reușești să îți descoperi focul interior, pasiunea, ceea ce prespune să îți cultivi optimismul, curajul de a-ți asuma riscuri, urmându-ți visele mai mult decât îndatoririle. Îndrăznește mai mult, învață să nu mai lași atât de mult de la tine. Odată această nouă vitalitate activată, te va purta spre mari victorii.

Balanță

Sociabilă, șarmantă, mediatorul perfect. Acum tot ce îți rămâne de făcut este să renunți puțin la tactul de care dai dovadă întotdeauna și concentrează-te puțin spre propria persoană. Uită de nevoia de a primi mereu aprobări, încearcă spontaneitatea, explorează. Comori nebănuite așteaptă doar să le descoperi.

Scorpion

Profunzimea sentimentelor de care ești capabilă este foarte rar întâlnită, trăiești viața cu o pasiune intensă ieșită din comun. Din această cauză, să te detașezi puțin ți se va părea foarte greu, la fel ca și a renunța la anumite lucruri care te deranjează fără ostilitate. Nu vei fi niciodată superficială, însă puțin realism va adăuga noi dimenisuni existenței tale.

Săgetător

Ești entuziastă, neobosită, dornică de a duce cât mai departe orice proiect în care te implici. A te transforma într-o persoană practică ar însemna pentru tine să renunți la o parte din visele tale. Dar, reușind să trasezi o limită motivațiilor tale, vei reuși să îți consolidezi și mai bine ambițiile.

Capricorn

Sensibilă, ambițioasă, cu picioarele pe pământ, învață să crezi în visele tale, crede mai mult în tine, în oameni. Străduiește-te să fii optimistă și nu pesimistă, asumă-ți riscuri și mai renunță la prudență. Condimentează-ți viața cu mai multă spontaneitate și nu vei regreta.

Vărsător

Detașată, independentă, fermă, ai mereu o atitudine cool față de ce te înconjoară. Adaugă mai multă vitalitate ideilor tale, mai multă pasiune. Nu îți fie frică de sentimentele tale, ele reprezintă principalul motor spre împlinirile viitoare. Ascultă-ți mai mult instinctele, inima, nu doar rațiunea.

Pești

Ești o creatură a oceanului, plutind și înotând prin drumul tău în viață. Să rămâi la țărm nu reprezintă ceva confortabil pentru tine, așa că învață să te ancorezi în realitate prin a-ți aduce visele și viziunile pe pământ. S-ar putea să nu ți se mai pară atât de perfecte, dar sunt șanse mult mai mari să se împlinească. Păstrează-ți încrederea în tine și adaugă-i o doză de adrenalină. Atunci nimic nu va putea să te oprească.

Citește și:
4 zodii care sunt admirate de cei din jur pentru voința pe care o au

Foto: Arhivă Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie