Provocările care îți marchează viața, în funcție de zodia în care te-ai născut

Sunt anumite aspecte care îți influențează viața, iar semnul zodiacal poate determina chiar și provocările cele mai mari pe care le poți întâmpina, dar și cum să le depășești.

Provocările care îți marchează viața, în funcție de zodia în care te-ai născut

Balanță

Acest semn încearcă constant să împace pe toată lumea. Deși la prima vedere este o caracteristică cu adevărat frumoasă și deosebită, fix persoanele „împăcate” tind să nu aibă respect pentru Balanță, considerând-o o persoană lingușitoare. De asemenea, să ai grijă mereu de nevoile altora presupune a nu avea timp de propria persoană, uitând care sunt nevoile și dorințele personale. Soluția este de a face o introspecție și de a da mai multă atenție propriilor nevoi.

Scorpion

Ca rezultat al determinării lui neînfricate de a ajunge în vârf, Scorpionul are o foame mare de putere. El poate fi ușor tentat să folosească metode nu tocmai etice pentru a obține ce își dorește. Abordarea laturii spirituale a vieții lui îi va fi de mare ajutor. Pe această cale, succesul Scorpionului va fi victoria tuturor, nu doar a lui.

Săgetător

Cea mai mare temere a Săgetătorilor este aceea de pierdere a libertății lor. Acest lucru îi poate determina să se ferească de relații. De asemenea, un angajament pe termen lung, ce presupune stabilirea lor într-o singură locație, i-ar putea face pe aceștia să renunțe la oportunități favorabile carierei lor. Aceste persoane au nevoia de a explora lumea. Pe alt plan, onestitatea lor poate fi câteodată intimidantă pentru alte persoane. Pot spune lucruri pe care mai târziu să le regrete, fapt ce îi pune adesea în situații tensionate.

Capricorn

Capricornul tinde să își ia viața foarte în serios și adesea să vadă jumătatea goală a paharului. Din această cauză este destul de negativist și pesimist. Ca și cum nu ar fi de ajuns, acest semn zodiacal este foarte sever cu propria-i persoană. Auto-disciplinarea lor, de a vedea cele două fețe ale monedei, îi poate ajuta în a vedea părțile bune ale vieții.

Învățând să își valorifice viața de acasă, de familie și prieteniile va căpăta echilibru, foarte necesar de altfel, și va reuși să își reîncarce mai ușor bateriile ce, datorită consumului lor intern, tind să fie mai mult epuizate. În mod ironic, acest lucru îi va ajuta să reușească mai ușor în carieră, deoarece sunt capabili acum de a aborda munca cu o mentalitate mai pozitivă când vine vorba de muncă.

Vărsător

Vărsătorul nu crede în reguli și nu dă crezare niciunei figuri autoritare. Acest lucru începe în relația cu părinții, mutându-se apoi în relațiile cu profesorii și angajatorii. În toate etapele vieții lui, acesta va ajunge să se regăsească în posturi foarte tensionate din cauza sfidării lui față de alții. El crede foarte mult că încrederea trebuie câștigată și nu dată cu ușurință de la bun început. Acesta nu este un lucru rău, dar el poate câteodată să judece greșit persoanele din jurul lui, pentru ca mai târziu să își regrete acțiunile.

Pești

Cea mai mare încercare pentru acest semn este de a nu le oferi posibilitatea altor persoane de a profita de el. Din cauza naivității lui, poate fi adesea perceput ca fiind o pradă ușoară. Trebuie să învețe să spună „nu!” și de asemenea să pună limite clar definite, fără a se simți rău că s-a impus. Viața pe acest pământ poate părea dificilă pentru el, datorită „capacității” lui de a absorbi ca un burete toate energiile negative din jurul lui.

Într-un final ajunge să fie drenat emoțional, iar din această cauză, tentația cea mai mare este de a evada. Fie că este vorba de jocuri video, televizor, chiar și mâncat. El trebuie să învețe să se protejeze emoțional de negativitate, reușind într-un final să fie mai puternic și mai capabil de a înfrunta fiecare zi.

Citește și:
Cele mai disponibile zodii din punct de vedere emoțional

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie