Profilul sexual al barbatului Scorpion

Iubitul tau este Scorpion? Trebuie sa citesti randurile de mai jos, pentru a descifra profilul sexual al acestuia!

Profilul sexual al barbatului Scorpion

Scorpionul isi asuma o serie de riscuri in dragoste, pentru ca numai asa poate simti ca traieste. Daca toate lucrurile ar fi simple, acestea nu ar mai prezenta niciun interes pentru el.

Pericolul, atunci cand apare in calea lui, este primit cu bratele deschise, pentru ca numai o relatie care ofera momente tensionate justifica o investitie emotionala. Plecand de la aceasta, barbatul Scorpion poate fi considerat un mic masochist.

Poate mai mult decat un pat comod in intimitatea propriei locuinte, el va prefera o toaleta publica sau o masina pentru a-si indeplini fanteziile sexuale. Daca va fi tras la raspundere pentru asta, eventual amendat, satisfactia lui va fi si mai mare.

Barbatul Scorpion nu are, asa cum e usor de intuit, inhibitii in dragoste. El trece usor peste orice tabuu insa acest lucru ii poate si dauna uneori, mai ales cand face parte dintr-un cuplu stabil, in care partenera lui nu imparte aceeasi placere exacerbata a riscului. Ea, trecuta printr-una sau mai multe experiente neplacute de acest fel, il poate parasi la un moment dat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie