Predicții despre Noul An Chinezesc 2018: Anul Câinelui de Pământ

Porci, cocoși, șerpi și maimuțe nu sunt doar animale mai mult sau mai puțin sălbatice în cultura chineză.

Predicții despre Noul An Chinezesc 2018: Anul Câinelui de Pământ

Aceste animale sunt, de fapt, printre cei mai importanți reprezentanți ai Zodiacului Chinezesc, iar reprezentantul anului 2018 (din 16 februarie 2018 și până pe 4 februarie 2019) este Câinele.

În timp ce zodiacul cosmic este determinat de luna în care te-ai născut, Zodiacul Chinezesc este determinat de anul în care te-ai născut, deci dacă te-ai născut în 1982, 1994 sau 2006, te-ai născut în Anul Câinelui. La fal ca și zodiacul cosmic, cel chinezesc are tot 12 zodii, iar fiecare zodie se repetă o dată la 12 ani.

Dacă te-ai născut în Anul Câinelui și ești curioasă cum se va desfășura anul pentru tine, citește mai departe.

1. Cei născuți în zodia Câinelui De Pământ trebuie să depună de 2 ori mai mult efort pentru a obține ce vor

Cei din zodia Câinelui De Pământ, deși trebuie să muncească mai mult, pot cu siguranță să aibă succes anul acesta.
Cei născuți în Anul Câinelui sub elementul pământ au o capacitate foarte mare de a distinge binele de rău, își duc întotdeauna sarcinile la capăt, sunt serioși și conștiincioși la lucru, ceea ce le conferă șanse mari de reușită atât la lucru, cât și în viața personală' (via China Highlights).

2. Cei născuți în Anul Câinelui sub elementul lemn câștigă întotdeauna

Cei născuți în 1934 și 1994 sunt „Câini De Lemn', iar acești câini loiali și răbdători găsesc întotdeauna o cale spre succes.
„Aceste persoane țin întotdeauna să îi răsplătească pe cei care le-au oferit ajutorul, și sunt de asemenea foarte devotați carierei lor', menționează China Highlights. „Indiferent de ce obstacole întâlnesc în viață, ei vor găsi întotdeauna o cale de a trece peste ele. Se portivesc ca o mănușă cu joburi care necesită un grad foarte ridicat de răbdare și persevență.'

3. „Câinii De Apă' știu să se descurce

Dacă te-ai născut în 1982 (din moment ce e puțin probabil să te fi născut în 1922), te-ai născut în anul Câinelui sub elementul apei. Deși site-ul Feng Shui Store a precizat că 2018 o să îi pună la grele încercări pe cei din zodia Câinelui De Apă, China Highlights a explicat că acești câini sunt buni înotători, și că pot face față provocărilor, fiind înzestrați cu înțelepciune și iscusință.

4. Câinii De Foc își transformă ideile în realitate

Voi, cei născuți în 1946 și 2006, sunteți visători. Cu atât mai mult, vă puteți transforma cu ușurință visele în realitate. „Sentimentele și emoțiile voastre se vor stabiliza în 2018, și veți avea o pace interioară mult mai mare față de ultimii ani', iar „acest fapt va duce la mai multă pasiune în relație', notează Chinese Horoscope 2018.

5. Câinii sub elementul metalului ar trebui să se pregătească pentru zile nefaste

Pentru Câinii De Metal, adică cei născuți în 1970, anul 2018 pregătește niște cheltuieli neașteptate, deci ar fi bine să aveți niște bani puși deoparte. Totuși, anul 2018 e anul ideal pentru a vă achita orice datorie rămasă, pentru a începe 2019 fresh.

6. Pentru toți cei care nu sunt născuți în Anul Câinelui, 2018 va aduce prosperitate

Deși predicțiile pentru 2018 sunt în general bune, asta nu înseamnă că noi nu trebuie să contribuim la bunăstarea care o să vină. „Deși 2018 va fi un an bun din punct de vedere financiar pentru multă lume, toată lumea ar trebui să acorde mai multă atenție sănătății lor', a delcarat Kam Sang.

Citeste si:
Cum să te reinventezi în 2018 cu ajutorul astrologiei

Text: Catinca Sulea
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie