Partenerul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Dacă ești pasionată de astrologie înseamnă că te bazezi pe ajutorul astrelor în viața ta, mai ales când vine vorba de dragoste.

Partenerul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea iubitului, zodiile te pot ajuta. Află în continuare ce tip de bărbat ți se potrivește în funcție de zodia ta.

Berbec: iubit pasionat de jocuri

Câștigi de fiecare dată la boardgames sau jocuri de cărți, îți place să riști și rareori se întâmplă să nu fii atentă. Pentru tine este perfect un iubit pasionat de jocuri, deoarece are o imaginație bogată, își coordonează bine mișcările și îi place aventura.

Taur: iubit tocilar

Bărbații mai tocilări iubesc să stea acasă și să se relaxeze, iar pentru tine acest lucru este perfect. Sunt destul de inteligenți pentru tine și pot fi foarte recunoscători pentru o iubită. În plus, aceștia arată foarte bine și atunci când poartă ochelari.

Gemeni: iubit răutăcios, dar drăguț

Oamenii comentează mereu că ai două personalități și aparent iubitul perfect pentru tine este la fel. Poate fi arogant câteodată, dar știi că în interiorul lui este foarte simpatic. Îți place un tip care poate ține pasul cu tine și nu te plictisește.

Rac: iubit foarte drăguț și atent

Încerci mereu să îți protejezi inima, așadar ai nevoie de un iubit sensibil, atent la emoțiile tale. Acest tip nu se va juca cu sentimentele tale, așadar el vorbește serios când îți spune că nu te va răni niciodată.

Leu: iubit pe care te poți baza

Îți place să fii în centrul atenției, așadar ai nevoie de o persoană care va fi alături de tine în lumina reflectoarelor și nu va încerca să îți fure asta. Majoritatea relațiilor rezistă dacă există o singură vedetă implicată, așadar cel mai bun tip de iubit pentru tine este cel care te va susține din public.

Fecioară: iubit care să te susțină mereu

Ești o persoană analitică, foarte critică și puțin încordată. Ai nevoie de cineva care te poate ajuta să te relaxezi și să încerci lucruri noi. Din această cauză cel mai potrivit pentru tine este iubitul confortabil cu partea sa feminină.

Balanță: iubit amuzant

Ești fermecătoare și sociabilă, așadar ai nevoie de un partener care să țină pasul cu tine. Oamenii adoră să fie în jurul vostru și vă consideră un cuplu amuzant.

Scorpion: iubit atrăgător

Ești o persoană pasională și ai nevoie de un iubit la fel de aventuros din punct de vedere sexual.

Săgetător: iubit dispus să încerce lucruri noi

Îți place să mergi într-un oraș sau o țarănouă si să stai într-un hostel doar pentru a întâlni oameni noi. Ai nevoie de un iubit căruia îi plac lucrurile spontane, printre care și sporturile extreme.

Capricorn: iubit muzician

Ești o fire practică și ți-ai plănuit întreaga viată. Acest lucru poate fi minunat, însă lucrurile pot deveni plictisitoare. Ai nevoie de cineva care trăiește pentru artă și îți poate arăta o nouă perspectivă asupra vieții.

Vărsător: iubit emotiv

Ești o persoană inteligentă și ai tendința să ignori emoțiile. Din această cauză ai nevoie de o persoană emotivă, pentru a fi în echilibru.

Pești: iubit cu simț artistic

Ai sufletul unui artist și apreciezi arta. Ești mulțumită să rămâi în umbră si să lași lucrările iubitului să uimească întreaga lume.

Citește și:
De ce devin bărbații distanți, în funcție de zodia lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie