Luna iulie va fi plină de iubire și pasiune pentru aceste 6 zodii

Cu toții ne dorim acea dragoste de o vară, jucăușă și plină de aventuri dar se pare că în luna iulie unele zodii o să simtă acei fluturi în stomac iar unele, ei bine, o să mai aibă de așteptat.

Luna iulie va fi plină de iubire și pasiune pentru aceste 6 zodii

Deși pare oarecum nedrept că doar anumite zodii o să aibă parte de puțină acțiune în viața lor amoroasă, pe 12 iulie o să fim martorii unei eclipse solare parțiale, iar pe 27 iulie o să aibă loc o eclipsă lunară totală. Această serie de evenimente o să ne ajute să ne vizualizăm toate dorințele mai bine. Pasiuni pe care poate le-am neglijat o să se întoarcă în viețile noastre în această lună și o să fim recunoscători pentru schimbările care o să apară în viețile noastre amoroase.

Iată care sunt cele 6 semne zodiacale despre care se spune că vor avea o lună plină de iubire:

1. Fecioară

Atunci când Venus se aliniază cu această zodie pe 10 iulie, o să simți niște artificii foarte puternice. Oamenii din jurul tău o să devină mai atrași de prezența ta încântătoare. Așa că pregătește-te să simți iubirea din partea tuturor. Energiile pozitive atrag oameni la fel de pozitivi.

2. Săgetător

Dacă te întrebai când o să îți găsești și tu pe cineva, află că iulie o să fie luna ta. O să faci acel pas și o să oficializezi noua ta relație. Așa că pregătește-te să îți schimbi statusul pe Facebook din „single' în „in a relationship', și arată-le prietenilor că a venit și momentul tău. După o perioadă lungă de incertitudine ești recunoscătoare că acum toate întrebările au primit răspuns.

3. Gemeni

Această zodie o să-și petreacă fiecare noapte de vară în pat cu partenerul lor. Așa că schimbă așternuturile și pregătește-te pentru puțină acțiune.

4. Pești

Se pare că toate lucrurile o să se echilibreze în viața ta. Într-un final, poți să îți pui relația pe primul loc în această vară, o să te poți bucura de nopți romantice de vară, în care o să înoți cu partenerul tău sub clar de lună. O să ai parte de o lună plină de aventuri și romantică.

5. Taur

Nativii din zodia Taur o să-și întâlnească jumătatea zen în această lună. Vara aceasta o să stai foarte bine pe planul romantic, o să găsești pe cineva care o să te inspire creativ și o să te eleveze pe plan spiritual. Mai precis, ți-ai găsit un partener de yoga și un iubit în același timp.

6. Scorpion

Poate ai avut dubiile tale atunci când venea vorba de o relație, dar se pare că odată cu venirea lui iulie, o să începi să vezi lucrurile mai clar. În această lună relația ta o să ajungă la nivelul următor, iar partenerul tău o să fie unul din prietenii tăi. Bucură-te de momentele petrecute împreună sub clar de lună și un cer înstelat. O să-ți cunoști prietenul într-un mod total diferit și o să puteți evolua împreună.

Citește și:
Cele 5 zodii care stăpânesc arta manipulării

Text: Victoria Lupascu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie