Lucruri pe care trebuie să le știi dacă iubitul tău este Gemeni

Ai simțit vreodată că persoana cu care te întâlnești pare că are mai multe personalități? Ei bine, s-ar putea să ai dreptate, deoarece aceasta este o caracteristică a nativilor Gemeni.

Lucruri pe care trebuie să le știi dacă iubitul tău este Gemeni

Deși sunt dificil de iubit, Gemenii sunt foarte buni. Sunt curioși și sociabili, amuzanți și creativi, dar cu greu vor accepta reguli și restricții într-o relație.

Citește în continuare 13 motive pentru că alegerea unui partener Gemeni poate fi cea mai bună sau cea mai proastă decizie a ta:

1. Sunt foarte spontani


Te-ai plictisit să mănânci la același restaurant și vrei să încerci ceva nou? Acest lucru este perfect pentru Gemeni. Aceștia vor să încerce mereu lucruri noi, așadar cu ei nu te vei plictisi niciodată. Totodată, persoanele Gemeni își doresc și stabilitate, așadar este posibil să-și dorească obiceiuri pe care să le respectați amândoi.

2. Sunt schimbători

Gemenilor nu le place foarte mult să stea acasă, dar totuși câteodată își doresc asta. Este greu de înțeles, nu? Un weekend aceștia își doresc să iasă în cluburi, dar următorul îi găsești pe canapea, vizionând seriale.

3. Iubesc flirtul

Gemenii sunt loiali, dar adoră flirtul. Aceștia își doresc să fie mereu în centrul atenției, să primească complimente și să se simtă doriți, dar vor veni mereu acasă pentru a fi doar cu tine.

4. Sunt vorbăreți

Așteaptă-te să ți se pună o mulțime de întrebări. La prima întâlnire probabil te vei simți ca la un interviu. Fiind un element de aer, se pricep la dezbateri și pot purta conversații interesante. În cazul acestei zodii trebuie să înțelegi că o dezbatere nu este o ceartă, așadar fiecare discuție are scopul de a vă distra.

5. Sunt sarcastici

Gemenii au mereu un răspuns inteligent și glume sarcastice. Deși poate fi foarte amuzant să îți petreci timpul cu ei, nu ai vrea să te cerți, deoarece pot fi foarte răutăcioși.

6. Sunt creativi

Lasă Gemenii să îți decoreze casa sau să vină cu ideea perfectă pentru petrecerea de ziua ta. Acestora le place să facă multe cadouri și să creeze experiențe amuzante pe care le planifică foarte atent. O persoană Gemeni îți va organiza cea mai frumoasă petrecere surpriză de ziua ta, îndeplinindu-și și propriile dorințe.

7. Sunt nestatornici

Te poți aștepta de la Gemeni să întârzie sau să facă schimbări de planuri în ultimul moment. Dacă nu schimbă locul de întâlnire, cu siguranță vor întârzia 10 minute, oriunde ar trebui să vă întâlniți.

8. Sunt analitici

Gemenii sunt foarte analitici, chiar și când vine vorba de propria persoană. Deși poate fi un lucru foarte bun, acesta poate fi și dăunător, deoarece cauzează o mulțime de îndoieli, punând sub semnul întrebării deciziile pe care le-au luat.

9. Sunt ambițioși și au succes

Gemenii sunt mai motivați decât majoritatea persoanelor obișnuite. Acestora le place să obțină tot ce își propun, iar pentru asta depun foarte mult efort. Ei își doresc o relație cu o persoană la fel de ambițioasă, altfel existând riscul ca aceștia să se plictisească.

10. Cheltuie o mulțime de bani

Este un lucru pe care nu îl poți schimba, așa că trebuie să te obișnuiești cu ideea. Aceștia cumpără ce vor, când vor, considerând mereu că fac o investiție. Privește asta ca pe un alt tip de spontaneitate.

11. Sunt puțin nebuni

Având două personalități opuse, este probabil normal să ți se pară puțin nebuni Gemenii. Încearcă să îi înțelegi și să te descurci cu această dualitate. Privește partea bună a lucrurilor: atunci când vă certați, se va calma și va uita totul în câteva minute.

12. Sunt curioși

Pentru că sunt intelectuali, aceștia vor să afle mereu informații despre o mulțime de lucruri, reușind să întrețină o conversație despre aproape orice. Din păcate, Gemenii reușesc să afle cu ușurință orice și se pricep la cercetare. Cu alte cuvinte, nu este foarte bine să ai secrete față de această zodie, deoarece se vor afla foarte ușor.

13. Sunt predispuși conflictelor

La petreceri se poartă impecabil, când de fapt și-ar dori să își arunce băutura și să plece, iar asta se datorează dublei personalități. Pentru Gemeni există un conflict permanent între emoții și rațiune, iar acest lucru le influențează comportamentul.

Citește și:
Cele 6 zodii predispuse să facă alegeri greșite în viață

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie