Lucrul care te îngrijorează cel mai mult într-o relație, în funcție de zodia pe care o ai

Indiferent de stadiul în care te afli într-o relație, mereu îți faci griji în privința unui aspect. Astrologii cred că fiecare dintre noi ne gândim cu teamă la diverse lucruri.

Lucrul care te îngrijorează cel mai mult într-o relație, în funcție de zodia pe care o ai

În primele zile probabil că te întrebi dacă te place sau cum va arăta parcursul acestei relații, dacă va exista unul și așa mai departe. Din momentul în care relația devine oficială, te-ai putea gândi constant la timpul care trebui să treacă pentru a vă muta împreună sau pentru a vă căsători. Ceea ce te îngrijorează cel mai mult într-o relație poate depinde de zodia pe care o ai, potrivit experților, așa că, devenind conștientă de cele mai mari temeri, le poți confrunta înainte să devină probleme serioase. Iată care este acel lucru îngrijorător pe care îl ai constant în minte, în legătură cu relația ta:

Berbec

Berbecul se îngrijorează de faptul că oferă mai mult decât primește. Din moment ce Berbecul este cel care are cea mai multă energie dintre toate zodiile, deține suficientă pentru a dărui și celorlalți. Însă, câteodată, acest lucru poate face să pară că sunt cei care mențin relația interesantă. Dacă ești Berbec, fii sigur pe tine și cere-i partenerului să-ți acorde atenția și dedicarea pe care tu le oferi, oricum, necondiționat.

Taur

Când este într-o relație, Taurul urmărește ca valorile să-i fie respectate. Își va face griji că celeilalte persoane nu-i va păsa îndeajuns de mult de el pentru a-i pune întrebări esențiale despre credințele lui. Acest aspect poate fi frustrat, deoarece inima Taurului înțelege valorile oamenilor, locurile și lucrurile. Asigură-te că-ți exprimi părerea în legătură cu ceea ce te preocupă și nu-ți fie teamă să-ți inviți partenerul să le exploreze alături de tine.

Gemeni

Având în vedere că tânjesc după libertate, Gemenii se îngrijorează constant cu privire la privarea de libertate. Fiind o zodie independentă, are nevoie să simtă că nu îi este răpită individualitatea, chiar și când este implicat într-o relație. Nu încerca să te schimbi sau să te arunci într-un rol care nu ți se potrivește, doar pentru a le face altora pe plac.

Rac

Pentru că Racii s-au născut cu înțelegerea de a fi responsabili și conștientizarea de ceea ce au nevoie pentru a-i face pe ceilalți să se simtă confortabili și în siguranță, vor lua întotdeauna inițiativă. Câteodată, acest lucru poate părea o presiune, așa că asigură-te că îi ceri ajutorul partenerului și sprijinul atunci când ai nevoie, în loc să te gândești că trebuie să înfrunți totul de unul singur.

Leu

Leii se dăruiesc în totalitate celor din jur, iar apoi se simt captivi, așteptând în schimb loialitate și angajament. Generozitatea ta este o calitate incredibilă, dar nu o lăsa să consume relația. Roagă-ți partenerul să-și îndeplinească partea de treburi casnice și fă-ți timp pentru a te relaxa ori de câte ori simți că ai nevoie.

Fecioară

Fecioarele cred că dacă vor lăsa garda jos și vor avea încredere într-o persoană, vor fi rănite. De asemenea, au tendința de a fi foarte sensibile, descurcându-se destul de greu cu criticile și feedback-ul negativ. Această vulnerabilitate te poate împiedica să obții o conexiune profundă cu un partener, așa că stabiliți o discuție dedicată grijilor pe care ți le faci constant.

Balanță

Balanțele țin la independență și autonomie, iar cea mai mare grijă a lor este aceea că, dacă le dai celorlalți ceea ce vor, ar putea să te oprească din a face ceea ce vrei, mai ales cu partenerul tău. Chiar dacă îl iubești, stabilește limite în legătură cu lucrurile pe care îți place să le faci singur. Dacă vrei să mergi să escaladezi singur un munte sau să iei cina cu un coleg fără ca partenerul să fie prezent, atunci spune-i exact asta.

Scorpion

Scorpionul crede că dacă va avea încredere totală într-o persoană, aceasta îl va trăda sau îl va abandona. Fii sincer cu cel de lângă tine pentru a primi același lucru în schimb. Astfel veți ajunge la o formă de comunicare pe care îl așteptați de la relație, și nu lăsați loc de ambiguitate și suspiciune.

Săgetător

Săgetătorul crede că dacă nu petrece suficient timp cu partenerul lor, va pierde controlul, iar acesta ar putea pleca. Săgetătorul are o gândire atât de deschisă și liberă pentru a călători și explora, că pot fi ușor distrași. Așa că, invită-ți partenerul în excursii ori de câte ori ai ocazia. Aceste aventuri vă vor ajuta să formați o legătură și să vă simțiți în siguranță. 

Capricorn

Capricornul știe că în momentul în care au pierdut controlul, totul se poate destrăma. Nu se simt confortabili cu spontaneitatea. Pentru tine, rutina și previzibilitatea înseamnă siguranță, iar o relație tumultoasă nu este ceea ce cauți. 

Vărsător

Îți este teamă că nu te vei simți cu adevărat special sau egal cu partenerul tău. Vărsătorii se iubesc pe ei înșiși și știu că nimeni nu poate fi ca ei. În loc să te convingi că ești normal, îmbrățișează-ți unicitatea fiind exact tu însuți, mai ales alături de partener. 

Pești

Peștii își fac griji că totul trebuie să fie mereu în ordine, și că este o cale corectă de a face lucrurile. Se stresează cu privire la modul în care partenerul lor rezolvă situațiile. Înclinația naturală a unui Pești este să se concentreze pe partea negativă, și nu pe cea pozitivă, așa că trăiește momentul și apreciază toate lucrurile bune din jur. 

Citește și:
Cum să-ți dai seama că un bărbat te place, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie