Lucrul care te dezamăgește cel mai mult în viață, în funcție de zodia ta

Semnul nostru zodiacal ne stabilește anumite standarde, în legătură cu ceea ce ne dorim, ce așteptări avem atât de la noi, cât și de la ceilalți, ce atitudine am prefera ca cei din jur să aibă în prezența noastră și așa mai departe, dar când aceste nevoi nu sunt îndeplinite, apare dezamăgirea.

Lucrul care te dezamăgește cel mai mult în viață, în funcție de zodia ta

Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Să le fie invadată intimitatea

Balanța își păstrează viața departe de ochii celorlalți și intenționează să rămână așa. Balanțele sunt dezamăgite de oamenii din jur care au așteptări în ceea ce le privește, și pe care nu le poate îndeplini.

Scorpion (23 octomrbie – 21 Noiembrie)

Ca lucrurile să nu meargă așa cum plănuiesc

Acest aspect pare să fie unul care ne-ar dezamăgi pe toți, Scorpionii se bazează pe ideea că au neapărată nevoie ca situația să decurgă conform planului lor, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, vor deveni foarte nervoși, lăsându-se învăluiți de aceste emoții.

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Să fie trădat

Nimic nu îl dezamăgește mai mult pe un Săgetător decât trădarea. Nativii acestei zodii își setează niște standarde foarte înalte în ceea ce privește relația cu un partener și prietenia cu cei din jur și se așteaptă ca aceștia să-i îndeplinească cerințele. Însă, atunci când se întâmplă să fie mințiți sau înșelați, își pierd mințile.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Să-i vadă pe ceilalți cum eșuează

Sună altruist, dar nu este chiar așa. Capricornilor le face mare plăcere să țină predică celor care îi dezamăgesc, să le explice tot ce au făcut sau au spus greșit. Sunt foarte pricepuți în evidențierea greșelilor celorlalți.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Să-și ia un angajament

Vărsătorii iubesc să-și seteze obiective înalte, dar rareori sunt dispuși să-și ia un angajament pentru a-și îndeplini una dintre acele aspirații. Sunt foarte dezamăgiți de ideea de a lucra cu alți oameni și de a rămâne sinceri cu ei înșiși orice s-ar întâmpla. Preferă să lucreze pe cont propriu, iar dezamăgirea intervine atunci când trebuie să împartă aceste atribuții cu altcineva.

Pești (19 Februarie – 20 Martie)

Să nu fie respectați

Peștii cred că au nenumărate calități și nu li se poate reproșa nimic. Nativele acestei zodii trăiesc cu impresia că orice lucru pe care îl fac trebuie lăudat și răsplătit, iar atunci când nu se întâmplă astfel, intervine starea de dezamăgire.

Citește și:
5 zodii sarcastice care pot răni oamenii cu umorul lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie