Lucrul care te dezamăgește cel mai mult în viață, în funcție de zodia ta

Semnul nostru zodiacal ne stabilește anumite standarde, în legătură cu ceea ce ne dorim, ce așteptări avem atât de la noi, cât și de la ceilalți, ce atitudine am prefera ca cei din jur să aibă în prezența noastră și așa mai departe, dar când aceste nevoi nu sunt îndeplinite, apare dezamăgirea.

Lucrul care te dezamăgește cel mai mult în viață, în funcție de zodia ta

Din moment ce fiecare zodie are propriile standarde, iată care sunt motivele ce le determină să experimenteze dezamăgirea.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Să nu primească atenție

Cu toții căutăm atenție, într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin, dar când Berbecul nu primește cantitatea care el crede că i se cuvine, devine foarte iritat și nervos. Mai mult decât atât, va fi nefericit și va avea grijă ca ceilalți să știe acest lucru.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Incompatibilitatea sexuală

Taurii iubesc activitățile din dormitor și au așteptări foarte mari în ceea ce privește aspectul intim al relației. Pentru femeia din zodia Taur, cea mai mare dezamăgire o reprezintă un partener care nu-i satisface această nevoie.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)

Să nu primească o ofertă

Gemenilor le place să se târguiască sau să găsească o ofertă, să plătească mai puțin și să plece simțindu-se de parcă ar fi primit ceva gratuit. Când acest lucru nu se întâmplă, nu au o stare prea bună și se simt dezamăgiți.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)

Să nu se simtă ca acasă în locurile pe care le explorează

Racilor le place foarte mult să călătorească și să descopere locuri noi, dar trebuie, de asemenea, să se simtă în siguranță oriunde merge, așa că, dacă nu se pot simți ca acasă, nu vor fi confortabili cu situația. Orice moment în care nu sunt mulțumiți devine un adevărat motiv pentru a experimenta un sentiment profund de dezamăgire.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Să nu fie considerat liderul în orice situație

Leii vor să fie mereu în centrul atenției și să se claseze pe locul întâi, indiferent de situație. Dacă sunt înconjurați de oameni care nu îi tratează ca pe o autoritate, vor fi cu adevărat dezamăgiți.

Fecioară (23 August – 22 Septembrie)

Fecioarele se confruntă cu dezamăgirea atunci când le sunt încălcate așteptările prea mari pe care le au de la oameni.

Dezamăgirea este foarte prezentă în viețile Fecioarelor și, având în vedere acest lucru, s-au obișnuit foarte repede ca persoanele din jur să nu corespundă cerințelor lor.

Citește și:
Cele 5 zodii care mint cel mai bine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie