Horoscopul toamnei 2020 – previziuni pentru toate zodiile

Ce ți-au pregătit astrele pentru următoarele trei luni? Întâlnești marea iubire? Obții job-ul visat? Îți redresezi bugetul? Sau poate pleci într-o călătorie? Avem câteva răspunsuri pentru tine.

Horoscopul toamnei 2020 – previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Pentru a-ți regăsi tonusul, nu ai nevoie decât de o schimbare de decor și de momente plăcute de relaxare în compania familiei și a prietenilor. Începutul toamnei vine cu schimbări neașteptate la locul de muncă: păstrează-ți detașarea și sângele rece pentru a te adapta în mod eficient! În octombrie s-ar putea ca șefii să exercite unele presiuni asupra ta. Ia-o ca pe o apreciere a competențelor tale! Urmează o perioadă în care vei avea nevoie de întreaga ta capacitate de a te relaxa si de a evita rutina, pentru a prinde orice ocazie de a progresa. Nu intra însă în panică.

Taur

În septembrie, astrele îți fac ultimele șicane înainte de a te lăsa în pace: mici complicații la job. Păstrează-ți moralul, pentru că eforturile tale nu vor fi fără rezultat, chiar dacă nu așa de curând cum speri. La început de toamnă, astrele favorizează orice fel de tranzacție. În octombrie, s-ar putea să te ambalezi în așa măsură, încât să uiți de tot ce nu are legătură cu marea ta iubire. Luna următoare, atmosfera la job este din nou tensiona­tă. Merită însă să lupți și să nu cedezi niciun pic de teren: curând, lucrurile se vor întoarce în favoarea ta. Pe de altă parte, astrele îți promit momente de tandrețe și pasiune în cuplu.

Gemeni

Toamna vine cu ceva tensiuni în viața de cuplu, care ar fi bine să fie rezolvate printr-o discuție sinceră și amiabilă. De altfel, ele vor fi estompate de anumite evenimen­te mai plăcute, cum ar fi diverse aniversări, întâlniri cu prietenii. În perioada următoare, accentul se pune pe abilitatea de a gestiona o sporire a sarcinilor la job. Se impune atenție și în manevrarea resurselor fi­nan­ciare. A doua lună de toamnă îți aduce o formă fizică de zile mari și o energie care te ajută să reușeșți în tot ce-ti propui. Proiectele profesionale avansea­ză cu pași uriași și se aud chiar zvonuri despre o promovare și chiar o mărire de salariu!

Rac

Sectorul financiar capătă noi perspective pentru tine. Totuși, nu uita să-ți administrezi și în continuare bugetul cu toată atenția de care ești în stare! În familie se pot ivi câteva mici neînțelegeri, dar se vor aplana repede. Septembrie este o luna optimă pentru viața sentimentală: te așteaptă o frumoasă poveste romantică. În altă ordine de idei, conturile tale bancare încep să se revigoreze. În octombrie, puțină grijă pentru sănătatea ta nu strică (un set de analize complete, de exemplu). Luna următoare, astrele vin să-ți susțină proiectele profesionale, cu condiția să nu ai ambiții nemăsurate. Vei avea și o viață mondenă bogată, iar prietenii te vor ajuta să te relaxezi.

Citește și:
Cele mai sincere zodii vs. Cele mai false

Leu

Undeva te așteaptă o nouă dragoste… și nu numai atât: ideile ingenioase îți vin la momentul potrivit și te aduc în prim plan la locul de muncă, iar banii se adună în cont! În septembrie sectorul carierei este avantajat. Nu ezita să faci orice propu­nere care ți-ar aduce beneficii. În octombrie, climatul este asemănător. La job nu trebuie decât să continui demersurile începute. Astrele au grijă de relația ta „de suflet”. Luna următoare se impune ceva mai multă odihnă, nu vei fi în cea mai grozavă formă. La job, proiectele pe care le-ai inițiat au o evoluție favorabilă.

Fecioară

În septembrie, astrele îți sar în ajutor: o frumoasă „amiciție amoroasă” ar putea deveni o legătură stabilă. Șansa îți surâde și în afaceri: ai ocazia să concretizezi o afacere pe care ți-o doreai de mult și, desigur, să-ți sporești veniturile! Și cum, după o săptămână intensă de lucru, puțină relaxare nu strică, weekend-urile în natură cu prietenii nu vor lipsi. În noiembrie, astrele te sprijină în carieră, cu o condiție: nu ținti prea sus și nu uita că reușita se obține mai ales cu efort. Relația amoroasă nu riscă să te plictisească: vor fi atât momente de pasiune, cât și ceva conflicte.

Balanță

În prima lună a toamnei, cel mai bine ar fi să-ți iei o vacanță. Va fi dificil să păstrezi armonia în cuplu și nici proiectele profesionale nu vor merge așa cum ai sperat… În schimb, octombrie poate aduce „solitarelor” întâlnirea vieții lor, și așa va lua sfârșit monotonia unui celibat prelungit sau durerea unei despărțiri… În noiembrie tot viața amoroasă va fi în prim plan, dar acum vor beneficia și cuplurile. Totul va merge din plin, de la planurile de sporire a confortului din cămin, și până la relațiile cu cei mici. Spre finalul toamnei, profesia și situația financiară îți pun ceva probleme.

Scorpion

În septembrie, reluarea activității la job este destul de presantă, numai că tu nu prea ai chef de muncă. Mai degrabă te atrag reuniunile de familie și revederea unor vechi prieteni. Astrele te ajută însă să fii mai motivată, cu atât mai mult cu cât luna următoare vei continua să-ți petreci mult timp cu familia. Până la sfârșitul anului, astrele veghează la înflorirea relațiilor sentimentale: cuplurile vor avea parte de tandrețe, iar celibatarele vor trebui să facă față numeroaselor invitații mondene…

Citește și:
Astrologia infidelității – cât de predispus este să înșele, în funcție de zodia lui

Săgetător

Septembrie va fi o lună a afirmării în plan profesional. Planetele se aglomerează în sectoarele legate de carieră și te îndeamnă să-ți demonstrezi competențele; responsabilitățile vor spori, dar recompensele vor fi pe măsură. În plus, veștile bune de la prieteni te vor ajuta să te remontezi. În octombrie, astrele aduc pasiune în viața amoroasă, atât pentru cupluri, cât și pentru celibatari. Sunt favorizate cuceririle amoroase. Vei avea un comportament de „cuceritoare” la job și în afaceri, dar nu fără motiv: șansa este de partea ta!

Capricorn

Vara s-a terminat, iar tu vei avea de lucru până peste cap. Vei lucra peste program, dar nu degeaba: rezultatele se vor arăta curând și, de asemenea, promovarea mult așteptată! În septembrie vei avea parte de povestea romantică la care visezi de mult. În octombrie, sunt posibile dispute în căminul conjugal. Va trebui să dai dovadă de multă diplomație. La slujbă ar fi bine deocamdată să-ți fixezi o singură prioritate: solicitările sunt mult prea numeroase oricum pentru a le face față. În noiembrie, planetele benefice își dau mâna în semnul tău zodiacal, aducându-ți șansă atât în carieră, cât și în relațiile sentimentale.

Vărsător

Atenție la atitudinea față de colegi, ai tendința să-i contrazici cu orice prilej ori să-ți susții cu orice preț pozițiile. Nu de altă, dar ai putea rata un proiect important din lipsa de coechipieri. Conjunctura se menține toată toamna, așa că cea mai bună va fi tactica de minimă rezistență pe toate planurile: profesie, finanțe, familie. Septembrie vine cu dorința de a reînnoda vechile amiciții și de a petrece clipe plăcute depănând amintiri. În octombrie vei fi cam instabilă, dar totodată plină de energie. Noiembrie aduce un suflu nou în viață amoroasă, dar trebuie să fii vigilentă.

Pești

O poveste de dragoste așa cum nu întâlnești decât în filme sau în romane… Dragostea romantică la care ai visat dintotdeauna… și dacă s-ar întâmplă tocmai în septembrie? Relansarea activității profesionale se face în forță, cu noi responsabilități, dar și cu reluarea unui proiect care-ți va pune în valoare calitățile. Octombrie seamănă confuzie și frustrare în relația sentimentală: înainte de a comite o greșeală, reflectează la viitorul cuplului vostru. În noiembrie se întrevăd totuși schimbări în viața amoroasă, dar, în schimb, proiectele profesionale bat pasul pe loc.

Citește și:
Ce zodii au cele mai lungi relații și iubesc cu pasiune

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie