Horoscopul toamnei 2018

Ce ți-au pregătit astrele pentru următoarele trei luni? Întâlnești marea iubire? Obții job-ul visat? Îți redresezi bugetul? Sau poate pleci într-o călătorie? Avem câteva răspunsuri pentru tine.

Horoscopul toamnei 2018

Leu

Undeva te așteaptă o nouă dragoste… și nu numai atât: ideile ingenioase îți vin la momentul potrivit și te aduc în prim plan la locul de muncă, iar banii se adună în cont! În septembrie sectorul carierei este avantajat. Nu ezită să faci orice propu­nere care ți-ar aduce beneficii În octombrie, climatul este asemănător. La job nu trebuie decât să continui demersurile începute. Astrele au grijă de relația ta „de suflet'. Luna următoare se impune ceva mai multă odihnă, nu vei fi în cea mai grozavă formă. La job, proiectele pe care le-ai inițiat au o evoluție favorabilă.

Fecioară

În septembrie, astrele îți sar în ajutor: o frumoasă „amiciție amoroasă' ar putea deveni o legătură stabilă. Șansa îți surâde și în afaceri: ai ocazia să concretizezi o afacere pe care ți-o doreai de mult și, desigur, să-ți sporești veniturile! Și cum, după o săptămână intensă de lucru, puțină relaxare nu strică, weekend-urile în natură cu prietenii nu vor lipsi. În noiembrie, astrele te sprijină în carieră, cu o condiție: nu ținti prea sus și nu uită că reușita se obține mai ales cu efort. Relația amoroasă nu riscă să te plictisească: vor fi atât momente de pasiune, cât și ceva conflicte.

Balanță

În prima lună a toamnei, cel mai bine ar fi să-ți iei o vacanță. Va fi dificil să păstrezi armonia în cuplu și nici proiectele profesionale nu vor merge așa cum ai sperat… În schimb, octombrie poate aduce „solitarelor' întâlnirea vieții lor, și așa va lua sfârșit monotonia unui celibat prelungit sau durerea unei despărțiri… În noiembrie tot viața amoroasă va fi în prim plan, dar acum vor beneficia și cuplurile. Totul va merge din plin, de la planurile de sporire a confortului din cămin, și până la relațiile cu cei mici. Spre finalul toamnei, profesia și situația financiară îți pun ceva probleme.

Scorpion

În septembrie, reluarea activității la job este destul de presantă, numai că tu nu prea ai chef de muncă. Mai degrabă te atrag reuniunile de familie și revederea unor vechi prieteni. Astrele te ajută însă să fii mai motivată, cu atât mai mult cu cât luna următoare vei continua să-ți petreci mult timp cu familia. Până la sfârșitul anului, astrele veghează la înflorirea relațiilor sentimentale: cuplurile vor avea parte de tandrețe, iar celibatarele vor trebui să facă față numeroaselor invitații mondene…

Citește și:
Astrologia infidelității – cât de predispus este să înșele, în funcție de zodia lui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie