Horoscopul toamnei 2018

Ce ți-au pregătit astrele pentru următoarele trei luni? Întâlnești marea iubire? Obții job-ul visat? Îți redresezi bugetul? Sau poate pleci într-o călătorie? Avem câteva răspunsuri pentru tine.

Horoscopul toamnei 2018

Berbec

Pentru a-ți regăsi tonusul, nu ai nevoie decât de o schimbare de decor și de momente plăcute de relaxare în compania familiei și a prietenilor. Începutul toamnei vine cu schimbări neașteptate la locul de muncă: păstrează-ți detașarea și sângele rece pentru a te adapta în mod eficient! În octombrie s-ar putea că șefii să exercite unele presiuni asupra ta. Ia-o ca pe o apreciere a competențelor tale! Urmează o perioadă în care vei avea nevoie de întreaga ta capacitate de a te relaxa si de a evita rutina, pentru a prinde orice ocazie de a progresa. Nu intră însă în panică.

Taur

În septembrie, astrele îți fac ultimele șicane înainte de a te lasă în pace: mici complicații la job. Păstrează-ți moralul, pentru că eforturile tale nu vor fi fără rezultat, chiar dacă nu așa de curând cum speri. La început de toamnă, astrele favorizează orice fel de tranzacție. În octombrie, s-ar putea să te ambalezi în așa măsură, încât să uiți de tot ce nu are legătură cu marea ta iubire. Luna următoare, atmosfera la job este din nou tensiona­tă. Merită însă să lupți și să nu cedezi niciun pic de teren: curând, lucrurile se vor întoarce în favoarea ta. Pe de altă parte, astrele îți promit momente de tandrețe și pasiune în cuplu.

Gemeni

Toamna vine cu ceva tensiuni în viața de cuplu, care ar fi bine să fie rezolvate printr-o discuție sinceră și amiabilă. De altfel, ele vor fi estompate de anumite evenimen­te mai plăcute, cum ar fi diverse aniversări, întâlniri cu prietenii. În perioada următoare, accentul se pune pe abilitatea de a gestiona o sporire a sarcinilor la job. Se impune atenție și în manevrarea resurselor fi­nan­ciare. A doua lună de toamnă îți aduce o formă fizică de zile mari și o energie care te ajută să reușeșți în tot ce-ti propui. Proiectele profesionale avansea­za cu pași uriași și se aud chiar zvonuri despre o promovare și chiar o mărire de salariu!

Rac

Sectorul financiar capătă noi perspective pentru tine. Totuși, nu uita să-ți administrezi și în continuare bugetul cu toată atenția de care eșți în stare! În familie se pot ivi câteva mici neînțelegeri, dar se vor aplana repede. Septembrie este o luna optimă pentru viață sentimentală: te așteaptă o frumoasă poveste romantică. În altă ordine de idei, conturile tale bancare încep să se revigoreze. În octombrie, puțină grijă pentru sănătatea ta nu strică (un set de analize complete, de exemplu). Luna următoare, astrele vin să-ti susțină proiectele profesionale, cu condiția să nu ai ambiții nemăsurate. Vei avea și o viață mondenă bogată, iar prietenii te vor ajuta să te relaxezi.

Citește și:
Cele mai sincere zodii vs. Cele mai false

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie