Horoscopul matrimonial al anului 2016

Ti-ai gasit jumatatea si te gandesti la pasul urmator? Sau, poate, esti inca in cautarea marii iubiri? Afla ce au de spus astrele despre viata ta sentimentala.

BERBEC

Pana in septembrie inclusiv, climatul ramane unul al stabilitatii si sentimente­lor profunde. In alta ordine de idei, tine­rele pe­rechi vor avea ca prioritate cumpararea unei locuinte si, bineinteles, amenajarea si decorarea ei cait mai aproape de exigentele lor. Foarte sensibile si romantice veti fi in iulie, iar ocaziile de a pe­trece clipe de neuitat in compania iubitului nu vor lipsi.

O perioada mai agitata va fi in luna august cand risti sa te „aprinzi” cam repede! Atentie la intervalul 24 septembrie – 23 octom­brie: nu dis­cu­tati acum chestiuni financiare care ar putea in­cinge spiritele. Pline de farmec si atractive pentru sexul opus veti fi si in octombrie, cand veti primi nu numai compli­men­te si invitatii la pe­treceri, dar chiar si propuneri tentante pentru un viitor in doi. Anul se incheie intr-o nota de liniste si relaxare in relatia de cuplu.

TAUR 

Anul trecut ai facut destule „cuceriri”, care ti-au dat incredere in pute­rea ta de seductie. Stabilizarea vine de-abia prin septembrie, cand vei fi de altfel si foarte exigenta in ale­ge­rea unei pe­rechi pentru toata viata.

Pe de alta parte, sunt laudabile eforturile pe care le vei face incepand din august pentru a petrece cat mai mult timp impreuna cu iubitul. Tot acum te-ai putea hotari sa-l prezinti si familiei, daca n-ai facut-o inca. Ultimele luni ale anului vor fi o pe­rioa­da buna, mai ales pentru stabilizarea unor relatii amoroa­se si mai putin pentru initierea unor noi legaturi. In cuplurile recent constituite, lucrurile vor merge destul de bine, dar nativele Taur vor trebui sa dea dovada de un plus de toleranta.

GEMENI 

Vei parasi atitudinea defensiva pe care ai avut-o pana acum si vei deveni mult mai deschisa la dialog. Dispozitia ta de zile mari va fi rasplatita cu mai multa tandrete din partea celui pe care-l iubesti. Iar pentru ca totul sa fie perfect, in luna august te asteapta un voiaj „de placere”, care va face definitiv uitata orice nemultumire.

Daca pana acum te-ai complacut intr-o relatie oarecum „clandestina”, a venit momentul sa clarifici situatia! Nativelor pe care 2016 le-a prins singure, astrele nu le promit marea intalnire cu sufletul-pereche, ci mai degraba o relatie pasagera, care le va ramane in amintire ca un placut respiro.

RAC 

In sectorul temei tale natale legat de viata amoroasa, nu se petrece nimic important. Cu atat mai bine: vei fi libera sa-ti traiesti viata, bucu­randu-te de neprevazut. Daca ai deja un parte­ner, veti impartasi bucuriile simple ale vietii de fa­m­i­lie cu prietenii cei mai apropiati.

Luna iulie ad­u­ce cu ea o nevoie sporita de emotii intense, asa ca, daca poti, programeaza-ti concediul in aceasta perioada. Sunt multe sanse de a cu­noa­ste persoane de sex opus, dar nu neaparat pentru a pune bazele unei relatii de durata. Incepand din toamna, vei lucra impreuna cu par­te­nerul de suflet la un proiect comun. Pre­­­ga­­titi-va, celibatareo relatie mai veche se poate finaliza acum printr-o casa­torie.

 

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din astrologie