Horoscopul lunii octombrie 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii octombrie 2019.

Horoscopul lunii octombrie 2019: previziuni complete

Citește horoscopul lunii octombrie 2019.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna octombrie 2019

În perioada care urmează ești mult mai nerăbdătoare decât de obicei. Ceri multe lucruri de la cei din jur și ajungi să fii destul de dezamăgită dacă așteptările pe care le proiectezi nu iau forma pe care ți-o dorești. Destinul este de partea ta de multe ori, dar asta nu face din tine o persoană imbatabilă.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna octombrie 2019

Marte este destul de „structurată” din punct de vedere energetic. Zilele acestei luni de toamnă te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Weekend-urile sunt destul de pline cu activități în familie.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna octombrie 2019

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți eșalonezi energia psihică de care dispui. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Te simți încă legată emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna octombrie 2019

Dai senzația celor din jur că ești mereu sigură pe propriile acțiuni, dar unele contexte în care te vei afla te vor face să îți expui vulnerabilitățile. Mercur se află pe o traiectorie dificilă din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți din plin această activitate de la nivel astral. Profesional vorbind, nimic nu se va schimba pe parcursul lunii octombrie.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video