Horoscopul lunii martie 2021: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii martie 2021.

Horoscopul lunii martie 2021: previziuni complete

Citește horoscopul lunii martie 2021.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna martie 2021

Echilibrul tău interior este tulburat de energia planetelor. Evenimentele de care ai parte adaugă un plus de agitație, iar tu te simți mai singură ca oricând. Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a acestei luni de primăvară, lucrurile încetinesc… Iar tu devii mai relaxată.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna martie 2021

Tot ceea ce se întâmplă pe parcursul acestei luni are în vedere împlinirea ta în plan personal. Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor mai bun. Profesional vorbind, nu ai nevoie de realizări prea evidente. Te simți foarte bine cu tot ceea ce faci și trăiești la momentul actual.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna martie 2021

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează chiar și din punct de vedere psihic. Primăvara acestui an va aduce în prim plan o paletă de emoții noi pentru tine. De la durerea pe care o vei resimți cu privire la anumite decizii la extazul din plan profesional, toate te vor încărca pozitiv din punct de vedere energetic.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna martie 2021

În martie te vei concentra pe depășirea propriilor limite, chiar și când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori. Deși o astfel de validare nu mai are asupra ta impactul de altădată, ești conștientă că și cei din jur contribuie la „creșterea” ta profesională.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna martie 2021

Perioada următoare este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri din copilărie. Sunt sectoare în viața ta în care achizițiile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Unele zile ale acestei luni vor fi destul de tensionate din cauza predărilor care au loc la birou. Oricum ar fi, îți place să lucrezi sub presiune.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna martie 2021

Devii din ce în ce mai conștientă de suferința altora și încetezi să mai judeci. Teama pe care o proiectai asupra celorlalți devine flexibilitate și compasiune. Simți că este momentul potrivit pentru a finaliza anumite relații. Și o vei face cu inima deschisă. Chiar dacă această primăvară nu este ca alta, știi că provocările de care ai parte te maturizează.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna martie 2021

Cei din jur reprezintă pentru tine un fel de bumerang emoțional. Așteptările pe care le ai de la ei ajung să fie chiar nerealiste, mai ales spre mijlocul lunii, atunci când are loc un eveniment important pentru tine. Indiferent de tot ceea ce îți oferă viața, este important să îți dai seama de poziția pe care o ocupi în raport cu anumite persoane. Nu trebuie să rămâi ancorată în relații toxice. Ieși din zona de confort!

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna martie 2021

Sunt sectoare din viața ta în care achizițiile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Deși ai ajuns la maturitate financiară, îți dai seama că această reușită nu-ți aduce împlinire. Din contra, drumul până în acest punct ți-a oferit nenumărate motive de a trece dincolo de limite și de a deveni cea mai bună variantă a ta.

Horoscop lunar SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna martie 2021

Dacă în familie au loc conflicte, este indicat să nu intervii. Te încarci cu energie negativă, iar rezolvările cu siguranță nu le deții. O vorbă bună și împăciuitoare este tot ceea ce poți și trebuie să faci în raport cu cei din jur. Un martie destul de „jovial” va aduce în viața ta persoane de care te vei îndrăgosti iremediabil. Indiferent că vorbim despre planul personal sau de cel profesional, totul se întâmplă într-un ritm aparte.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna martie 2021

Degajarea pe care o resimți în raport cu anumite persoane te ajută să îți îndrepți atenția către tine. Dacă demersurile de a face anumite lucruri sunt îngreunate de birocrație, tu nu vei fi cea care va renunța. Deții o capacitatea extraordinară de a te automotiva. Astrele pulsează energie pozitivă în casa carierei. Vei avea parte de împliniri în acest sector al vieții tale.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna martie 2021

Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze și tu știi asta. În plan personal nu investeşti prea multă energie. În luna martie a acestui an te concentrezi pe planurile pe care le-ai amânat. Pentru a duce la îndeplinire propriile visuri, vei avea nevoie de energie pozitivă și hotărâre.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna martie 2021

Prezența lui Mercur aduce haosul în viața ta. Deși anumite situații își vor pune amprenta asupra energiei tale, îți dai seama că nu ai puterea să schimbi cursul lucrurilor. Tot ce poți să faci este să rămâi alături de cei care au nevoie de tine. Luna martie va fi duală. Vei reuși să faci lucruri excepționale, dar va trebui să renunți la persoane care îți afectează echilibrul.

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii martie 2021? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii martie 2021?

Citește și:
5 zodii temperamentale, care pot deranja prin comportamentul lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie