Horoscopul lunii martie 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii martie 2019.

Horoscopul lunii martie 2019: previziuni complete

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna martie 2019

Martie întoarce toate lucrurile cu susul în jos, deoarece aduce schimbări notabile în toate sectoarele vieții. Ai senzația că totul se dezmorțește în jur, iar tu nu ai nimic de-a face cu acest proces. Totul e tranziție. Când vine vorba de carieră, însă, ești convinsă că lucrurile se vor îndrepta pe drumul pe care ți-l dorești doar dacă vei acționa.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna martie 2019

Pentru tine, luna martie promite să fie una dintre cele mai jucăușe. Nu știi în ce direcție se îndreaptă jovialitatea de care ești înconjurată, dar te lași purtată de ea. Ai nevoie să readuci în viața ta autenticitatea lucrurilor simple. Urgențele emoționale se vor rezolva de la sine, odată ce vei accepta că fiecare trăiește prin prisma propriilor percepții.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna martie 2019

Energia tranzitorie pe care o simți la începutul lunii te face să acționezi. Chiar dacă nu știi care sunt pașii pe care trebuie să-i faci, nu te mai lași absorbită de falsa idee că destinul ți se va dezvălui de la sine. Familia e centrul echilibrului tău interior. Toate deciziile pe care le vei lua vizează în primul rând confortul celor dragi.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna martie 2019

Dezamăgirile te forțează să te pui pe primul plan. Lasă-i pe cei din jur să-ți cunoască limitele, chiar dacă e posibil să te expui prea mult. Odată ce vei ajunge să trăiești în armonie cu tot ceea ce reprezinți ca persoană, o să reușești să-ți accepți vulnerabilitățile. Energia lui Uranus te face să acționezi egoist, pentru a obține ceea ce îți dorești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie