Horoscopul lunii martie 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii martie 2019.

Horoscopul lunii martie 2019: previziuni complete

Citeste horoscopul lunii martie 2019.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna martie 2019

Sensibilitatea se află la cote maxime. Schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți vlăguită. Când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, chiar dacă intențiile tale sunt mereu onorabile, nu reușești să le transpui în plan social. Trebuie să lucrezi la comunicare.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna martie 2019

Punctul tău de vedere este de multe ori susținut de energia astrelor. Chiar dacă atmosfera din jur este mult prea încordată față de ce ai avea nevoie, reușești să te retragi în propria lume pentru a te concentra pe ceea ce ai de făcut. Adori primăvara și de aceea în perioada următoare vei alege să faci cât mai multe activități în aer liber.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna martie 2019

Tot ce ai trăit odată este dat uitării în cel mai profund mod. Așa cum proclami cu fiecare ocazie, încerci să te lași condusă doar de ceea ce simți. Nimic nu poate fi mai autentic. Gândurile constructive te ajută să-ți modelezi cariera după propriul plac. Atunci când vrei să te faci auzită, expune-ți intențiile într-un mod clar și concis!

Citeste si:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna martie 2019

Pentru a te revanșa pentru perioada pe care ai pierdut-o nefăcând nimic din ceea ce-ți dorești, trebuie să cauți resurse noi pentru a o lua de la capăt. Chiar dacă simți că te afli într-un impas prea profund pentru a putea ieși din el cu fruntea sus, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți „agăța” până reușești să vezi răsăritul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie