Horoscopul lunii martie 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii martie 2018.

Horoscopul lunii martie 2018: previziuni complete

Citește horoscopul lunii martie 2018.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna martie 2018

Pe parcursul lunii ești în centrul atenţiei. Viaţa personală e plină de pasiune. Tot ce faci are menirea de a te face fericită. Colegii şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în astfel de situaţii. Această primă lună a primăverii îţi tulbură pe alocuri starea de confort psihic.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna martie 2018

Simţi nevoia acută de a fi iubită. Îţi lipseşte sentimentul de apartenenţă afectivă. Pe parcursul zilelor următoare îţi stabileşti priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins, așa că e important să-ţi menţii motivaţia. Nimic din ce se întâmplă la birou nu reuşeşte, însă, să te dezechilibreze. În plan personal nu investeşti multă energie.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna martie 2018

Eşti în dificultate când ai de-a face cu persoane nerespectuoase. Chiar dacă, profesional, nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi puţin timp împreună. Saturn va influenţa toate alegerile pe care le iei când te afli în impas.

Citeste si:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna martie 2018

Începutul lui martie se află sub o aură tulbure. Deciziile tale sunt puse la îndoială. Expunerea sentimentelor te poate ajuta să rezolvi această neînţelegere. În timpul liber îți concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale și adopţi noi norme de valoare. Alegerea de a citi îţi zdruncină ideea despre Univers. Schimbarea face parte din tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie