Horoscopul lunii mai 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principalele previziuni din horoscopul lunii mai 2019.

Horoscopul lunii mai 2019: previziuni complete

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna mai 2019

Veștile bune în plan profesional te ajută să faci lucrurile într-o manieră total neconvențională. Încrederea pe care o capeți te ghidează. Fiind o fire flexibilă, reușești să te adaptezi la toate schimbările care au loc în jurul tău. Indiferent de natura relației personale pe care o ai, îți place din ce în ce mai mult să petreci timpul singură.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna mai 2019

Relațiile interpersonale și valorile pe care ți le definești în raport cu cei din jur sunt în centrul atenției tale pe parcursul lunii mai. O persoană pe care o cunoști întâmplător poate deveni un pion important în viața ta. Mercur în poziție retrogradă te va forța să vorbești despre ceea ce simți în raport cu cineva important pentru tine. Ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna mai 2019

În viața ta este nevoie de o „curățare” la nivel emoțional. Ești plină de gânduri neconstructive și atitudini negative. Ai nevoie de timp și răbdare pentru a-ți restructura modalitatea în care alegi să integrezi toate experiențele de care ai parte. Profesional simți nevoia să explorezi și alte domenii de activitate.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna mai 2019

Chiar dacă nu ți-ai dori asta, îți dai seama că te implici tot mai mult într-o relație deschisă. O astfel de legătură nu te caracterizează, dar simți nevoia să încerci lucruri noi. Autonomia și independența pe care le ai în plan profesional îți oferă șansa de a face lucrurile în propriul ritm. Ai mari obiective de atins în aceste zile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie