Horoscopul lunii mai 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principalele previziuni din horoscopul lunii mai 2019.

Horoscopul lunii mai 2019: previziuni complete

Citește horoscopul lunii mai 2019.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna mai 2019

Pe parcursul lunii mai tot ce vei întreprinde are ca obiectiv cariera. Uranus se „subordonează” energetic lui Marte, iar tu vei resimți totul la nivel personal. Vei fi mult mai atrasă de un compromis emoțional, dacă acesta aduce echilibrul în viața ta. Atunci când vine vorba de carieră, vei fi concentrată pe obiective punctuale.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna mai 2019

Luna mai este marcată de un fenomen astrologic intens, care își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes la care nu ai fi visat vreodată în carieră. Trebuie doar să-ți dai voie să faci ceea ce-ți dorești cu adevărat! Haosul și confuzia vor fi eliminate din viața ta odată ce te vei concentra pe lucrurile esențiale.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna mai 2019

Câteva obiective nedefinite care te tot „bântuie” de ceva timp îți captează cu totul atenția. Acționezi cu intenția de a reuși să faci ce-ți propui, iar această atitudine îți va schimba radical dispoziția. Ultima lună de primăvară aduce vești bune pentru tine. Vei avea parte de noi începuturi, la fel de captivante ca altele trăite până în prezent.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna mai 2019

Chiar dacă știi care este forma pe care-ți dorești să o ia lucrurile din viața ta, uneori te simți blocată emoțional și nu poți acționa. Sunt persoane în jur care, prin ceea ce zic sau fac, reușesc să-ți zdruncine starea de bine. Acest lucru se întâmplă doar pentru că tu le oferi această putere. O faci la nivel inconștient.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie