Horoscopul lunii mai 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii mai 2018.

Horoscopul lunii mai 2018: previziuni complete

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna mai 2018

Sentimente confuze te vor urmări în perioada următoare. Treci prin momente de cotitură, care conduc la un blocaj emoțional. E posibil ca partenerul de viață să aibă probleme de sănătate, și nu știi cum să reacționezi. Ai tendința să te ascunzi de tot ceea ce se întâmplă. Negi până în ultima clipă că așa ceva ți se poate întâmpla ție.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna mai 2018

Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în perioada următoare. Teama care îți va invada sufletul și trupul îți va conduce, practic, toate acțiunile. Te simți măgulită de cei care doresc să-ți ofere ajutorul, însă nu te simți pregătită să îl accepți. Consideri mereu că te poți descurca singură, chiar dacă sunt situații în care te simți în impas.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna mai 2018

Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional. Familia devine din nou prioritară pe parcursul acestei luni. Dintotdeauna ai știut că alături de cei dragi nevoia de securitate afectivă este minimă, deoarece o ai necondiționat. Ideea de curtoazie a devenit pentru tine un clișeu în raport cu anumite persoane.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna mai 2018

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viaţa ta. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te laşi condusă de intuiţie. Persoana iubită este avansată în funcţie şi îţi revine sarcina de a o ajuta să fie încrezătoare. Weekend-urile sunt rezervate pentru familie. Aveți multe evenimente de sărbătorit împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie