Horoscopul lunii mai 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii mai 2018.

Horoscopul lunii mai 2018: previziuni complete

Citește horoscopul lunii mai 2018.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna mai 2018

Deși evenimentele din mai vor fi destul de ostile și confuze pentru tine, reușești să privești lucrurile cu maturitate. Tot ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți armonios din punct de vedere personal. Finalul lunii se anunță a fi interesant în ceea ce privește cariera.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna mai 2018

Este posibil să fii pusă în postura de a insista foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia în plan profesional. Cu toate acestea, rezultatul este satisfăcător pentru tine. Zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. Această lună de primăvară parcă te readuce la viață. Ai multe planuri stabilite. Energia pe care o resimți este una puternică și definitorie atunci când este vorba de activitatea intensă de care ai parte zilnic.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna mai 2018

Îți menții vitalitatea pentru mult timp. Reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale care îți revin. În ceea ce privește viața personală, înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Alegerile din viața personală sunt de obicei greșite, ele te duc mereu spre vinovăție și te dezechilibrează chiar și psihic.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna mai 2018

Lasă-te condusă de intuiție, de ceea ce îți dorești și încearcă să fii încrezătoare! De multe ori nu te simți pregătită pentru ceea ce vine. Această stare îți induce un sentiment de respingere față de tot ce este nou. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte. Timpul te ajută să le rezolvi pe toate. Trebuie doar să îi dai voie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie