Horoscopul lunii iunie 2015

Horoscopul lunii iunie 2015

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Casa a IV-a (familia) este puternic influentata de majoritatea planetelor, fapt care va induce o tendinta spre nostalgie. Venus este prezent aici inca din 7 mai si va ramane pana pe 5 iunie. O scanteie romantica mai veche este aprinsa acum! Toate schimbarile care vizeaza cariera se produc in spatele scenei, deoarece Saturn intra in Scorpion pe data de 15.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Saturn retrograd in Scorpion e un aspect stresant. Fii mai vigilenta in privinta sanatatii! Prezenta lui Venus in casa banilor (casa a II-a) si colaborarea acestuia cu Mercur este de bun augur pentru buzunarul tau. Nu te grabi sa iei decizii in viata amoroasa! Pluto este retrograd, iar prezenta lui Saturn in casa a VII-a (relatii) nu simplifica situatiile problematice!

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Primele doua decade ale lunii iunie constituie o perioada in care placerea personala poate atinge cote maxime. Acum este momentul pentru a-ti pune ordine in viata si pentru a adopta atitudinea potrivita! Dupa data de 21, accentul se muta pe plan financiar. Saturn paraseste casa a VII-a (casa relatiilor) in jurul datei de 15, fapt care va aduce oportunitati romantice pentru persoanele fara partener. Cele mai mari provocari din aceasta luna vor fi la locul de munca. Neptun retrograd pe 12 iunie intareste ideea ca problemele aparute in cariera nu pot fi rezolvate in graba.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Pentru tine, luna iunie se rezuma la cateva cuvinte esentiale: meditatie si expansiunea vietii interioare. Actele de caritate sunt o modalitate de a atinge un anumit nivel al spiritualitatii, prin urmare, nu ezita! Pe 21, Marte intra in casa I (a sinelui) si iti furnizeaza energia de a obtine ceea ce doresti. Banii nu vor fi o problema! Acorda suficienta atentie si partenerului!

LEU (23 iulie – 23 august)

Venus intra in semnul tau in data de 5, aducand oportunitati si in cariera, si in dragoste. Este momentul sa petreci! Desi Saturn se muta inapoi in Scorpion pe 15, starea generala de sanatate ramane buna. Pe 21, Soarele intra in casa a XII-a (a subconstientului), deci vei experimenta lucruri ce tin de spiritualitate. Obiectivele financiare vor fi atinse cu usurinta.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Din fericire, Saturn va parasi semnul tau in data de 15, iar prezenta Soarelui va favoriza aspecte armonioase! Marte iese din casa carierei pe 24,ceea ce va calma lucrurile la nivel profesional. Viata amoroasa este cea care iti va aduce zambetul pe buze. Prezenta lui Neptun imbunatateste o relatie curenta, iar pentru cele singure creeaza oportunitati romantice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie