Horoscopul lunii iulie 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii iulie 2018.

Horoscopul lunii iulie 2018: previziuni complete

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna iulie 2018

Ziua de 11 îl are în prim plan pe Mercur, care începe să avanseze favorizând bunăstarea pe plan social și alegerile înțelepte în dragoste. Revizuirea situației financiare trebuie să continue până pe 21. Dacă te gândeai să renunți la regimul de detoxifiere, nu este cazul! Din contră, supune unei evaluări convingerile tale despre sănătate și boală și adoptă măsurile potrivite!

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna iulie 2018

Venus îți aduce oportunități și în carieră, și în dragoste. Este momentul să petreci! Starea generală de sănătate rămâne bună. Din 21, vei experimenta lucruri ce țin de spiritualitate. Obiectivele financiare vor fi atinse cu ușurință.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna iulie 2018

În această lună te confrunți cu sentimentul că viața ta este lipsită de sens. Asta din cauza lui Saturn. E momentul să faci lumină în obiectivele personale! Dacă îți cauți un job, așteaptă până după 11 iulie! Prezența mai multor planete sugerează abilitatea de a interacționa cu oamenii. Love is in the air!

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna iulie 2018

Fii mai vigilentă în privința sănătății! Prezența lui Venus este de bun augur pentru buzunarul tău. Nu te grăbi să iei decizii în viața amoroasă! Astrele nu te ajută foarte mult în această perioadă și nu simplifică situațiile problematice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie