Horoscopul lunii iulie 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii iulie 2018.

Horoscopul lunii iulie 2018: previziuni complete

Citește horoscopul lunii iulie 2018.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna iulie 2018

Pentru tine, luna iulie se rezumă la câteva cuvinte esențiale: meditație și expansiunea vieții interioare. Actele de caritate sunt o modalitate de a atinge un anumit nivel al spiritualității, prin urmare, nu ezita! Profită de astrele care îți furnizează energia de a obține ceea ce dorești. Banii nu vor fi o problemă! Acordă suficientă atenție și partenerului!

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna iulie 2018

Saturn aduce o doză de pesimism și răceală. Până la data de 24, să acorzi atenție sistemului respirator, brațelor și umerilor (tot din cauza lui Saturn). Vestea bună e că astrele influențează pozitiv casa a II-a (muncă și bani), favorizând un boost pe plan profesional. Dragostea este prima în lista ta de priorități între 28 ți 30.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna iulie 2018

Dacă sănătatea a fost o problemă în ultimul timp, în luna iulie vor apărea câteva îmbunătățiri. Acestea se datorează schimbării poziției Soarelui și a lui Saturn. Oportunitățile de angajare sunt direct legate de activitățile de petrecere a timpului liber. Fii cu ochii în patru, mai ales spre sfârșitul lunii! Până pe 24, familia și orice conexiuni cu aceasta sunt foarte importante.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna iulie 2018

Casa a IV-a (familia) este puternic influențată de majoritatea planetelor, fapt care va induce o tendința spre nostalgie. O scânteie romantică mai veche este aprinsă acum! Toate schimbările care vizează cariera se produc în spatele scenei, datorită influenței lui Saturn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din astrologie