Horoscopul lunii ianuarie 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii ianuarie 2019.

Horoscopul lunii ianuarie 2019: previziuni complete

Citeste horoscopul lunii ianuarie 2019.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna ianuarie 2019

Anul începe cu raporturi de forță atât la slujba, cât și în cuplu. În materie de finanțe, e nevoie să-ți reechilibrezi conturile. Climatul rămâne încordat și în cuplu. Ai prilejul să mai scapi de unele datorii, să fii la zi cu impozitele şi creditele, ba chiar și să repari câte ceva în casă.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna ianuarie 2019

Odată cu prima lună din an, Soarele aduce în prim plan problemele financiare: facturi, achitarea eventualelor datorii, credite. Va trebui să te împărți între slujbă și familie sau prieteni, și nu va fi deloc ușor! Ai grijă să te mai și odihnești. Atenție la relația de suflet, care se poate află într-un echilibru precar. Relația cu familia sau vecinii tinde să fie mai tensionată.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna ianuarie 2019

Anul începe într-o notă mai puțin „prietenoasă”, însă Marte și Mercur te ajută în carieră. Venus îți aduce o relație amoroasă cu un vechi prieten; in schimb, se recomandă o atitudine relaxată față de problemele sentimentale. Cât despre bani, nu vei avea de ce te plânge, decât dacă te lași pradă impulsului de a cheltui exagerat.

Citeste si:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna ianuarie 2019

Anul demarează în forță: fie că vei urma un stagiu de formare, fie că e vorba de un proiect important ori de o promovare, se pare că vei depăși o etapă în carieră. Ai grijă să-ți ții bugetul sub control și să-ți plătești la timp facturile! Venus generează dispute în cuplu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie