Horoscopul lunii februarie 2021: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii februarie 2021.

Horoscopul lunii februarie 2021: previziuni complete

Citește horoscopul lunii februarie 2021.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna februarie 2021

La începutul acestei luni, viața de cuplu va fi prioritară. În ceea ce privește obiectivele profesionale, va fi nevoie să fii mai concentrată. Chiar dacă intențiile anumitor persoane nu sunt dintre cele mai demne, nu trebuie să te lași prea afectată. Atunci când trebuie să iei decizii radicale, e important să te gândești și la consecințe.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna februarie 2021

Dorința de a-ți duce mereu la îndeplinire obiectivele te face o adversară de temut. Colegii de echipă se încred mereu în modul tău de lucru și de aceea poți fi considerată un lider. Indiferent de reacțiile familiei la modul tău de viață, alegi să nu mai dai nici o explicație. Ai grijă la excesele de care ești mereu tentată!

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna februarie 2021

Familia este pentru tine o sursă de energie pozitivă. În mijlocul celor dragi reușești să te reculegi și să reiei lupta cu toate provocările vieții. Te minți singură cu privire la anumite emoții, pentru că este singura cale spre echilibru. Pentru moment, nu îți permiți nici o „avalanșă emoțională”. Ai nevoie de armonie și de constanță.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna februarie 2021

Ești confuză, „în agonie” și nu mai speri la ceva mai bun. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere. Nu dispera! Luna februarie va fi intensă. Știi că viața ta s-a întors cu susul în jos, dar nu reușești să o „admiri” din noul unghi. Fii mai indulgentă cu tine! Oricât de conștientă ești de ritmul lucrurilor, parcă nu mai ai răbdare.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna februarie 2021

Ești mereu subjugată prejudecăților. Nu reușești să vezi dincolo de aparențe. Chiar și când primești semne clar e despre anumite decizii, amâni până în ultimul moment. Te lași condusă de emoții. Ești reticentă în fața unui „nou început”, mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se strice.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna februarie 2021

Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Indiferent de ce anume simți, trebuie să înțelegi că nu totul e despre tine. Fiecare dintre noi are propriile drame, nemulțumiri, dezamăgiri, visuri năruite, năzuințe. În această lună există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna februarie 2021

Chiar dacă majoritatea ideilor tale te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți e importantă. În februarie te vei afla mai mereu pe muchie de cuțit, indiferent că e vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări. Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur și a-i motiva să-și urmeze visurile.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna februarie 2021

În această lună există posibilitatea unui nou început pe care-l așteptai de multă de vreme. Pentru ca acest lucru să se întâmple, e esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași condusă și inspirată de abilitățile care îți definesc personalitatea. Per ansamblu, zilele care urmează îți oferă doar motive de bucurie și o stare pozitivă.

Horoscop lunar SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna februarie 2021

Chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși devreme din el, ai încredere în propriile resurse și în cei dragi. Viața personală este plină de pasiune și de lucruri simple care îți oferă împlinire. Tot ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită, indiferent de riscurile pe care le presupun alegerile tale.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna februarie 2021

Firea sceptică te ține mereu în afara evenimentelor importante din viața ta. Poziția de spectator este pentru tine mult mai ușor de integrat ca experiență. Îți oferă posibilitatea să fugi de responsabilitate atunci când simți că nu mai deții controlul. Colegii de muncă încearcă să te atragă în jocuri imorale și nu îți este pe plac acest lucru.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna februarie 2021

În perioada următoare simți că ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi, însă, de bun augur.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna februarie 2021

Având în vedere starea de conflict interior pe care o resimți, ai nevoie de ancore emoționale ca să te liniștești. Dacă faci alegerile potrivite, cu siguranță vei reuși să-ți ușurezi viața. În această perioadă nu ai nevoie de nici un fel de complicații care să îți distragă atenția de la obiectivele stabilite. Încearcă să rămâi în afara oricărui conflict.

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii februarie 2021? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii februarie 2021?

Citește și:
5 zodii temperamentale, care pot deranja prin comportamentul lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie