Horoscopul lunii februarie 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii februarie 2019.

Horoscopul lunii februarie 2019: previziuni complete

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna februarie 2019

Luna februarie se află sub energia lui Jupiter. Urgențele care vor apărea în viața ta vor fi destul de stresante și te vor scoate din zona de confort. Cu toate astea, vei reuși să te calibrezi destul de repede la noua realitate. Abilitatea ta de a seduce este pusă la îndoială, mai ales dacă ești implicată într-o relație de lungă durată.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna februarie 2019

Ai fost mult prea indulgentă în raport cu anumite persoane și asta a atras după sine dezamăgiri. Interpretările tale asupra evenimentelor nu sunt dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta. Ești neliniștită și ceri foarte multe de la jumătatea ta, chiar și atunci când pare că nu mai este nimic de oferit.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna februarie 2019

Mercur va ocupa o poziție retrogradă și de aceea totul ți se va părea dificil. Chiar și atunci când vei deține răspunsurile, nu vei reuși să iei decizii înțelepte. Începutul de an aduce cu sine oportunități de dezvoltare, mai ales profesional. De asemenea, tentațiile de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna februarie 2019

E momentul potrivit să-ți întorci privirea spre gândurile pentru o anumită persoană din viața ta și să iei o decizie. Spre partea a doua a lunii ești mai încărcată decât de obicei cu sarcini profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie