Horoscopul lunii decembrie 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii decembrie 2018.

Horoscopul lunii decembrie 2018: previziuni complete

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna decembrie 2018

Decembrie va fi pentru tine una dintre cele mai intense luni ale anului. Vivacitatea cu care vei răspunde provocărilor te va ajuta să îți conservi energia psihică. Viața ta socială este vibrantă. Atunci când vine vorba de carieră, ești foarte vigilentă în raport cu cei din jur. Nu te încrezi în nimeni. Ai știut dintotdeauna că ești pe cont propriu.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna decembrie 2018

Ai nevoie de noi ancore emoționale, iar această lună îți oferă șansa să o iei de la capăt în raport cu mai multe persoane importante pentru tine. În ceea ce privește obiectivele profesionale, se pare că lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Atunci când alegi să ai un program foarte încărcat, înseamnă că îți dorești să te detașezi de probleme pentru care nu găsești rezolvare.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna decembrie 2018

Pe parcursul acestei luni astrele te invită să prioritizezi tot ceea ce faci în funcție de nevoile emoționale pe care le ai. Este posibil să ți se ofere șansa de a avansa în cadrul echipei de la birou, însă nu știi dacă ești pregătită pentru ceea ce reprezintă noua poziție. Neîncrederea în sine
te privează în continuare de multe ocazii de a te remarca.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna decembrie 2018

Pe parcursul zilelor următoare o să-ți stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele sunt dificil de atins, dar privești acest lucru ca o provocare în sine. Este important să-ţi menţii motivaţia la cote maxime. În această perioadă, în plan personal nu investeşti prea multă energie. Ai nevoie să ajungi la o stare de armonie în raport cu propria persoană, pentru a putea să te dedici altora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie