Horoscopul lunii decembrie 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii decembrie 2018.

Horoscopul lunii decembrie 2018: previziuni complete

Citește horoscopul lunii decembrie 2018.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna decembrie 2018

Pe parcursul acestei luni toată atenția ta este concentrată pe relațiile interpersonale. Sunt multe situații care te forțează să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. Soarele te va călăuzi în fiecare zi și îți va scoate în cale oameni calzi, care vor aduce schimbarea în viața ta. Barierele emoționale vor fi destul de dificil de pus, mai ales în raport cu unele persoane.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna decembrie 2018

Astrele te pregătesc pentru schimbările radicale care vor surveni în viața ta la începutul lunii decembrie. Practica pe care ți-ai impus-o în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să-ți structurezi noi tabieturi. Toate demersurile pentru propria stare de bine dau rezultate. În această fază este important să-ți menții intactă motivația și să nu uiți care este scopul acțiunilor tale.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna decembrie 2018

Drama și iubirea pasională te vor „arunca” dintr-o parte într-alta pe parcursul întregii luni. Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur face din tine o persoană demnă de apreciat. În ce te privește, lucrurile nu pot lua altă formă decât aceasta. Reușești să investești mai mult timp în obiectivele personale. Această reușită te „dezmorțește” emoțional.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna decembrie 2018

Caruselul de emoții pe care îl trăiești în ultima perioadă se va intensifica în decembrie. Venus se va afla într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența la nivel energetic. Mai mult, vei întâmpina dificultăți și atunci când va fi nevoie să prioritizezi. Această lună de iarnă te va aduce mai aproape de cei dragi, mai ales că sărbătorile sunt preferatele tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie