Horoscopul lunii august 2020: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii august 2020.

Horoscopul lunii august 2020: previziuni complete

Citeste horoscopul lunii august 2020.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna august 2020

Luna august va fi caracterizată de o stare permanentă de incertitudine. Indiferent că este vorba de relațiile importante din viața ta, de carieră sau doar de planul social în general, încerci să te ferești de dezamăgiri. Atitudinea delăsătoare a celor care contează pentru tine te va răni. Nu te lăsa ghidată de aceste emoții!

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 20 mai). Previziuni pentru luna august 2020

Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou. Poți fi interpretată greșit. Circumstanțele sunt tensionate de cele mai multe ori. Te ascunzi după deget când vorbești despre degajare emoțională. Din punct de vedere psihic, nu ești „construită” astfel încât să nu te lași afectată de tot felul de lucruri banale.

Horoscop lunar GEMENI (21 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna august 2020

Te simți confortabil cu rutina, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la tine sau de la cei din jur. Ideile spontane îți definesc personalitatea. August e pentru tine luna unui nou început. Pentru a te asigura că ce gândești este real, vorbește deschis despre ceea ce simți. Nu te lăsa condusă de prejudecăți!

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna august 2020

Un pas înainte, doi înapoi, aceasta este dinamica lunii august. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea. Reușești să duci la împlinire un proiect în care ai investit pasiune și energie. Reușita te surprinde. Schimbările în mare viteză fac parte din rutina zilnică. Trebuie să te adaptezi din mers multor contexte sociale.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 22 august). Previziuni pentru luna august 2020

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. În luna august resimți această stare la o intensitate destul de mare. Confuzia pe care o resimți în relațiile de prietenie sau în cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul! Atitudinea deschisă și comunicarea asertivă te pot ajuta la reconciliere.

Horoscop lunar FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna august 2020

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă. Nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Pe parcursul lunii august vrei să vezi unde te afli din punct de vedere emoţional. Investești timp și energie în dezvoltarea personală. Anumite persoane nu sunt de acord cu ce faci, dar sunt rezervate. Îți respectă nevoia de independență.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie). Previziuni pentru luna august 2020

Atunci când nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinirea, trebuie să acționezi. Acesta poate fi punctul din care porneşti în îndeplinirea propriilor visuri. Începutul lunii aduce energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibrațiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Decizia de a lucra la aspectul fizic este una excelentă și benefică stării interioare.

Horoscop lunar SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie). Previziuni pentru luna august 2020

Luna august aduce o serie de începuturi. Energia lor te va forța să fii precaută în alegeri și acțiuni. Planurile alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. La birou, demersurile pentru a te demara proiecte interesante te ajută să-ți pui în practică ideile revoluționare.

Horoscop lunar SĂGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie). Previziuni pentru luna august 2020

Te ții departe de orice fel de intrigi. Înainte de a face schimbări semnificative în dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile lor. Noile începuturi sunt interesante, dau sunt și generatoare de anxietate. În această perioadă „alunecoasă” din viața ta nu îți permiți să faci nici un compromis în acest sens.

Horoscop lunar CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie). Previziuni pentru luna august 2020

Zilele de august sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea și lipsa de timp alături de partener v-au adus într-un punct critic. Mercur te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Lipsa de comunicare dintre tine și cei cu care lucrezi poate duce la o serie de frustrări profesionale.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna august 2020

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. În contexte profesionale, asigură-te că reușești să „afișezi” cea mai bună variantă a personalității tale. Este important ca cei din jur să te perceapă ca fiind un partener de afaceri promițător.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna august 2020

Luna august întoarce toate lucrurile cu susul în jos, deoarece aduce schimbări notabile în toate sectoarele vieții tale. Ai senzația că totul se dezmorțește în jurul tău, iar tu nu ai nimic de-a face cu acest proces. Totul este tranziție. Atunci când vine vorba de carieră, însă, ești convinsă că lucrurile se vor îndrepta pe drumul pe care ți-l dorești doar dacă vei acționa.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii august 2020?

Citește și:
Cele mai importante sfaturi în dragoste de care trebuie să ții cont în 2020, conform zodiei tale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie