Horoscopul lunii august 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii august 2019.

Horoscopul lunii august 2019: previziuni complete

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna august 2019

Viața amoroasă rămâne singurul loc unde tu ești cea care dirijează cursul evenimentelor. În această lună ai șansa de a obține împrumutul dorit sau de a rambursa în totalitate o sumă de bani şi acest lucru te va ajuta să scapi de o mare parte din stresul financiar. Chiar dacă momentele pe care le trăieşti în plan personal nu mai sunt atât de intense ca altădată, alegi totuşi să rămâi optimistă.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna august 2019

Influenţele astrelor de la începutul lunii îţi dau impresia că eşti mai singură decât în realitate. În mai toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înţeleg aşa cum ţi-ai dori. Indiferent de ceea ce simţi, evită să respingi persoanele care nu-ţi îndeplinesc aşteptările, pentru că acest tip de atitudine nu poate decât să te dezavantajeze.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna august 2019

Ambiția de a atinge succesul este mai puternică în luna august decât nevoia de armonie emoțională sau de liniște în familie. Drumul către orice reușită nu este unul ușor, fapt care se observă mai ales la nivelul energiei. Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional și parcă te simți mai singură ca oricând.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna august 2019

Încă de la începutul lunii ai o dispoziţie schimbătoare şi cei din jur nu ştiu la ce să se aştepte din partea ta. Acest comportament îţi aduce doar dezavantaje şi de aceea este important să înveţi să fii mai constantă în idei, sentimente, acţiuni. Cariera îşi urmează cursul, deşi tu nu faci prea multe în acest sens. Eşti doar foarte norocoasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie