Horoscopul lunii august 2019: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii august 2019.

Horoscopul lunii august 2019: previziuni complete

Citește horoscopul lunii august 2019.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna august 2019

Astrele conlucrează alături de tine în tot ceea ce întreprinzi. Deşi nu reușeşti să-ţi dai seama de tot ceea ce trăieşti în momentul de faţă, o întâmplare care va avea loc spre finele lunii te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tău emoţional. Cariera nu mai este de mult o prioritate pentru tine. Ești o fire familistă şi-ţi doreşti să investeşti mai mult în plan personal.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna august 2019

Chiar dacă în mintea ta lucrurile sunt aranjate, în perioada următoare o să ai senzaţia că trăieşti viaţa altei persoane. Nu te regăseşti în nimic din ce ţi se întâmplă şi nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Cariera este ceea ce-ţi doreşti, dar chiar şi aşa este loc de multe îmbunătăţiri pe care ar trebui să le iei în considerare.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna august 2019

Nevoia de a găsi răspunsuri la nivel spiritual devine din ce în ce mai profundă. Perioada dificilă care se anunță te va ajuta să descoperi noi lucruri despre tine. Niciodată nu te-ai simțit mai neputincioasă, dar indiferent de ceea ce se va întâmpla, tu știi că ai „pus la bătaie” cea mai bună dinamică a ființei tale.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna august 2019

Consecințele acțiunilor tale se vor observa abia în lunile următoare. Este important să fii precaută. Influenţele Lunii asupra zodiei tale nu vor fi benefice şi de aceea luna august va fi una dintre cele mai grele din an. Au loc evenimente bulversante din punct de vedere emoţional. Trebuie să fii pregătită să faci faţă imprevizibilului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie