Horoscopul lunii august 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii august 2018.

Horoscopul lunii august 2018: previziuni complete

Citește horoscopul lunii august 2018.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna august 2018

Venus în opoziție cu Marte aduce armonie. Succesiunea lucrurilor care au loc te miră și te încântă. Totul pare în concordanță cu ce simți. Perioada următoare e potrivită pentru anticipări în plan profesional. Reușești să te faci auzită de oameni importanți la muncă. În viața de familie, neajunsurile emoționale sunt neschimbate.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna august 2018

Începe să lucrezi la îndeplinirea visurilor! Nu toate planetele îți netezesc drumul spre reușită, dar nimic din ce faci nu rămâne fără rezonanță. E o lună exuberantă, mai ales sentimental. Oamenii îți oferă puncte de vedere diferite sau te ajută să proiectezi noi obiective. Ai grijă de sănătatea ta! În familie apar tensiuni, evită atitudinea defensivă.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna august 2018

Ai grijă la oameni și la angajamentele pe care ți le iei. Fii mai neglijentă cu cei din jur, ai nevoie de energie pentru propriile obiective. Dacă ești nesigură, trebuie să ai răbdare. Sunt contexte în care e nevoie să fii chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna august 2018

Aceasta este perioada cea mai lipsită de energie din an. Nu te surprinde nici epuizarea psihică, așteptai să se întâmple. Visurile profesionale trebuie creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții. Lasă-ți intuiția să-ți ghideze pașii! Cadourile de suflet dăruite celor dragi pecetluiesc legătura pe care o aveți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie