Horoscopul ELLE pentru ultimele 6 luni ale anului 2019

A trecut deja jumătate din acest an, așa că astrologul ELLE, Cristina Andronic, a citit în stele și a pregătit previziunile pentru următoarele șase luni!

Horoscopul ELLE pentru ultimele 6 luni ale anului 2019

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Una sau două din ideile creative pe care le ai pot să-și urmeze cursul, dar totul ține de tine. Firea ta „alunecoasă” îi face pe cei din jur să nu-ți acorde încrederea de care ai nevoie pentru a fi mai îndrăz­neață în raport cu propriile visuri. Te complaci într-o stare de spirit apatică și neîncrederea în sine se adâncește cu fiecare zi care trece. Toamna este destul de tulburătoare pentru tine. Planul personal și cel profesional se intersectează destul de mult, iar energia negativă care va lua locul bunei ­dispoziții în cadrul familiei va duce tot mai des la conflicte. Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajuta să elimini o bună parte din premisele situației pe care o trăiești. Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile tale. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! După o toamnă agitată și intensă, sărbătorile de iarnă îți oferă exact oaza de liniște de care aveai nevoie.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nimic din ceea ce se va întâmpla pe parcursul lunii iulie nu este întâmplător. Îți dai seama că, deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință și dezamăgire, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege „roadele”. Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Luna septembrie te va provoca să plănuiești o mică vacanță pentru tine și persoana iubită. O astfel de reconectare vă poate ajuta să vă consolidați relația, mai ales că ați trecut printr-o perioadă dificilă. Descoperirile de care ai parte în raport cu propria persoană sunt destul de delicate. Pentru a evita să intri într-o pasă depresivă, trebuie să rămâi ancorată într-o stare de spirit pozitivă. Sfârșitul acestui an, cu precădere luna decembrie, va aduce în viața ta un cumul de situații delicate, care te vor forța să vezi lucrurile din altă perspectivă.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Visurile tale au uneori un iz de profeție, chiar dacă o astfel de descriere sună exagerat. Indiferent de dinamica relațiilor din viața ta, reușești să vorbești deschis despre propriile sentimente sau emoții care îl vizează și pe partenerul tău, deoarece crezi din ce în ce mai mult în autenticitate. Luna iulie a acestui an dificil la nivel energetic va fi cu atât mai grea cu cât situațiile tensionate pe care le trăiești ajung să te definească. De cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism, iar această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale. Lunile toamnei domolesc puțin agitația din viața ta, iar sfârșitul anului te va calibra emoțional într-un mod cu totul diferit. Nimic nu va mai părea de neacceptat având în vedere schimbările pe care le vei trăi.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Pe parcursul lunii iulie vei avea contextul potrivit care să te ajute să te reconectezi la propria persoană. Muncești foarte mult, iar starea de oboseală psihică este cu atât mai „agresivă” cu cât în fiecare zi apar noi probleme de rezolvat. Timpul pare de neoprit. De multe ori vei avea senzația că te învârți în cerc și nu reușești să atingi acele limite pe care ți le dorești. Deși toamna va fi una mai monotonă din punct de vedere profesional, asta îți oferă șansa de a fi mai aproape de cei dragi. Weekend-urile petrecute împreună îți vor reaminti esența relațiilor cu cei din familie și te vor ajuta să fii mai puțin categorică atunci când vine vorba de deciziile pe care le iau cei din jur. Sfârșitul de an va aduce din nou cariera în prim plan. Vei fi nevoită să planifici în detaliu proiectele din anul viitor, chiar dacă ți se pare mult prea devreme să faci un asemenea demers.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie