Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9 – 15 septembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 9 - 15 septembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9 – 15 septembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 9 – 15 septembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 septembrie 2019:

Chiar dacă uneori ești mai sensibilă raportat la anumite aspecte, nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Îți displace foarte mult atunci când ajungi să te plângi de tot ceea ce este în jurul tău, negându-ți cu încăpățânare orice deschidere spre fericire. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 septembrie 2019:

Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-a adus într-un punct critic. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 septembrie 2019:

La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți în tot felul de moduri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 septembrie 2019:

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să pornești în îndeplinirea propriilor visuri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 septembrie 2019:

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 septembrie 2019:

Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, dar viața pare că îți cere cu insistență să faci unele 'retușuri', mai ales atunci când vine vorba de echilibrul emoțional. Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață caracterizat de adrenalină și emoții puternice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 septembrie 2019:

Astrele sunt destul de agitate din punct de vedere energetic, dar pentru tine lucrurile sunt foarte clare. Obiectivele pe care le ai în plan profesional se definesc de la o zi la alta, iar toate proiectele personale îți aduc împlinirea pe care ți-o doreai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 septembrie 2019:

Deși nu știi să 'joci' de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte va fi dedicată dezvoltării personale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 septembrie 2019:

Ai nevoie ca cei din jur să își dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci în raport cu propriul sine. Mai mult ca niciodată vrei să îți expui vulnerabilitățile tocmai pentru ca cei din jur să îți 'panseze' rănile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 septembrie 2019:

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 septembrie 2019:

Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 septembrie 2019:

Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie