Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9-15 martie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 martie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9-15 martie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 9-15 martie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 martie 2020:

Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 martie 2020:

Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum consideri tu, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 martie 2020:

Îți este dificil să accepți anumite zone sumbre din tine. Te simți patetică și total inadecvată. Ceea ce încerci să promovezi în plan social nu are nimic în comun cu universul tău interior. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 martie 2020:

Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 martie 2020:

Atunci când vine vorba de propunerile celor din jur, încearcă să le iei în considerare și să vezi și părțile bune pe care le conțin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 martie 2020:

În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase părți ale vieții tale. În timp ai învățat să oferi și să accepți recunoștința. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 martie 2020:

Influența pe care o primești din partea astrelor te face să alegi între totul sau nimic. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 martie 2020:

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele care urmează și acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. În familie atmosfera nu mai este atât de agitată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 martie 2020:

În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 martie 2020:

A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru maturizarea emoțională. Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 martie 2020:

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse, dar și de acceptare și înțelegere din partea persoanelor de referință. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 martie 2020:

Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbești despre propriile traume și astfel reușești să te accesezi într-un mod mult mai profund și autentic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie