Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2018

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 9 – 15 iulie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 iulie 2018:

În această săptămână te simți pregătită pentru a găsi răspunsuri la o serie de întrebări din plan personal. Deși evenimentele care au loc nu reușesc să îți ofere o ancoră pentru echilibru, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 iulie 2018:

În zilele care urmează vei fi nevoită să faci față presiunilor sociale și emoționale care par să vină din toate direcțiile. Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 iulie 2018:

Pentru tine revine în prim plan necesitatea de a te detașa de 'prietenii toxici'. Deși din punct de vedere rațional știi că nu îți fac bine, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi pentru a n oară să rămâi în viața lor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 iulie 2018:

În timp ce toată lumea pare să acționeze disperat în ceea ce privește cariera, la tine orice pas este calculat. Nu îți asumi riscuri. Iubești ceea ce faci și acest lucru te ajută să iei decizii înțelepte, chiar dacă o situație anume nu îți oferă prea multe posibilități. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 iulie 2018:

Firea ta defensivă ajunge, de cele mai multe ori, să creeze în jurul tău doar relații bazate pe co-dependență. Nu ești deschisă la ideea de colaborare mutuală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 iulie 2018:

Te judeci prea dur și o faci chiar dacă scoți tot ceea ce este mai bun din situațiile prin care treci. Neîncrederea în sine încă reușește să îți încețoșeze alegerile, atât în plan profesional, cât și personal. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 iulie 2018:

Nicio relație romantică nu este perfectă. Idealul pe care îl cauți în acest sector al vieții ajunge să se întoarcă împotriva ta. Din păcate, nu reușești să găsești pe nimeni care să se încadreze în profilul pe care tu l-ai proiectat în cel mai mic detaliu. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 iulie 2018:

Pentru a rămâne mereu în frunte presupune multă autodisciplină și creionarea în detalii a obiectivelor pe care le ai. Chiar dacă se întâmplă ca anumite evenimente de care ai parte să îți inducă un sentiment de nesiguranță, nu trebuie să te lași ghidată de el. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 iulie 2018:

De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Este important să îţi menţii motivația la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 iulie 2018:

Nimic din ceea ce se întâmplă la birou în zilele următoare nu reuşeşte să te dezechilibreze. Ai în minte obiecte fixe și bine definite și nimic nu îți va sta în cale pentru a le îndeplini. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 iulie 2018:

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în zilele care urmează, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Această nouă săptămână aduce schimbări semnificative în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 iulie 2018:

În zilele care urmează este important să îți definești strict valorile morale. Vei fi pusă în postura de a face alegeri care îți vor afecta echilibrul interior, însă este important să știi dacă ești pregătită să îți asumi ceea ce va urma. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie