Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9 – 15 decembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 9 - 15 decembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9 – 15 decembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 9 – 15 decembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 decembrie 2019

Această săptămână se află sub energia pozitivă a lui Saturn și de aceea vei resimți stabilitatea din jur, mai ales în viața personală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 decembrie 2019

Ai reușit să treci peste multe provocări, de toate felurile, însă tot nu ai ajuns să ai o încredere în sine de nezdruncinat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 decembrie 2019

Dacă este să vorbim despre carieră, lucrurile se precipită destul de mult pe ultima sută de metri. Ai senzația că până în prezent nu ai reușit să inserezi în munca ta cele mai bune idei de care ești capabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 decembrie 2019

Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Marte, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 decembrie 2019

În ceea ce privește propriile obiective, indiferent că este vorba de cele personale sau de carieră, nu vei reuși să avansezi prea mult. Te complaci în tot felul de contexte pe care nu le poți controla. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 decembrie 2019

Simplitatea și banalul își fac loc în viața ta și îți oferă motive palpabile de fericire, chiar dacă uneori nu ești cu adevărat conștientă de ceea ce trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 decembrie 2019

Anxietatea pe care o resimți cu privire la starea de sănătate a persoanei iubite tinde să se accentueze atunci când afli vești tulburătoare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 decembrie 2019

În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a face tot ceea ce îți propui. Se pare că susținerea necondiționată a persoanei iubite acționează în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 decembrie 2019

Planificarea perioadei de vacanță te face să visezi cu ochii deschiși la destinațiile în care vei petrece sărbătorile alături de cei dragi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 decembrie 2019

Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic. Agitația din jur pare a fi de necontenit, dar tu vezi în asta un motiv de fericire. Se aproprie sărbătorile de iarnă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 decembrie 2019

Indiferent de tot ceea ce viața îți oferă, este important să îți dai seama de poziția pe care o ocupi în raport cu anumite persoane. Renunță să te mai compari cu cei din jur! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 decembrie 2019

Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac, chiar dacă sunt multe persoane care vor încerca să îți influențeze pașii pe care urmează să îi faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie