Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 8-14 ianuarie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 8-14 ianuarie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 8-14 ianuarie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 25 – 31 decembrie 2017, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 ianuarie 2018

Începutul anului îți aduce multe promisiuni în ceea ce privește viața sentimentală. Călătoria din timpul sărbătorilor din care te-ai întors te face să te simți mai sigură pe sentimentele pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 ianuarie 2018

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. În zilele ce urmează dorești să petreci mai mult timp cu persoana iubită și nu vei mai sta până târziu la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 ianuarie 2018

Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă propice pentru dezvoltare. Oportunitățile de care ai parte te vor face să îți dai seama de drumul pe care îți dorești să pășești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 ianuarie 2018

Se pare că începutul acestei săptămâni va fi unul semnificativ pentru ține. Viața ta se va schimba radical după o perioadă în care ai fost pur și simplu devastată de probleme. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 ianuarie 2018

Ai norocul să fii înconjurată de persoane apropiate care te susțin în toate deciziile pe care le iei. Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 ianuarie 2018

Cei din jur au tendința de a-ți critica deciziile. Începutul de săptămână nu este unul prielnic pentru tine. Această situație nu îți va fi pe plac și pe alocuri este posibil să te simți mai vulnerabilă decât este cazul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 ianuarie 2018

Această săptămână este cea mai bună perioadă pentru tine din toate punctele de vedere. Profesional vorbind, reușești să te adaptezi destul de repede la noul loc de muncă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 ianuarie 2018

Venus, planeta iubirii, își va exercita energia într-un mod destul de profund. În această săptămână vei avea parte de mult erotism și romantism. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 ianuarie 2018

Impetuosul Marte îți va restarta viața sentimentală. La începutul săptămânii vei trăi momente intense pe plan emoțional. Relația pe care o ai în momentul de față te împlinește din toate punctele de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 ianuarie 2018

Te simți protejată, iubită și apreciată. Acest sentiment de împlinire ți se pare cel mai de preț lucru pe care îl ai în momentul de față. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 ianuarie 2018

Încearcă să rămâi mereu la fel de îndrăgostită ca acum! Această săptămână ți se relevă într-un mod cu totul deosebit. Emoția pe care o simți în preajma persoanei iubite te face să îți pierzi rațiunea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 ianuarie 2018

În această săptămână astrele îți pregătesc contextele potrivite în cadrul cărora să îți manifești dragostea și aprecierea față de cei din jur. Firea ta pragmatică este de multe ori și inflexibilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din astrologie