Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 7 - 13 octombrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 7 – 13 octombrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 octombrie 2019:

Independența pe care ai tendința să ți-o proclami în orice context social nu denotă încredere în sine. Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 octombrie 2019:

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această săptămână îți vor demonstra exact contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare și dezorganizare emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 octombrie 2019:

Atitudinea drastică pe care o adopți te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țin în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai deoarece te identifici cu propriile sentimente. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 octombrie 2019:

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Programul tău este foarte încărcat, dar doar cu taskuri sau responsabilități care nu vizează propriul echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 octombrie 2019:

Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Această săptămână este plină de exuberanță și momente pline de semnificație pentru tine, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 octombrie 2019:

Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada următoare este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 octombrie 2019:

În perioada următoare, ai grijă la oamenii și la angajamentele pe care ți le iei. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 octombrie 2019:

Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Te dezici tot mai mult de tot ceea ce reprezinți ca persoană și ajungi în diverse situații sau contexte care nu fac decât să 'îți susțină cauza'. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 octombrie 2019:

Tot ceea ce faci în perioada următoare are darul de a-ți reda vitalitatea. Atunci când mizezi pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 octombrie 2019:

Ideile tale pot fi puse în aplicare atunci când crezi cu adevărat în ele. Modul în care reușești să te raportezi profesional la colegii de la birou te poate ajuta să dezvolți relații autentice și de susținere reciprocă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 octombrie 2019:

Cu fiecare zi care trece te complaci într-o stare de spirit apatică. Neîncrederea în sine este un risc colateral și din păcate, se 'adâncește'. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 octombrie 2019:

Atunci când simți că pierzi orice contact emoțional cu cei din jur, preiei inițiativa. Nu îți place să lași lucrurile să decurgă de la sine deoarece îți este frică de riscurile pe care ți le asumi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video